Blog

AVS Registry Cleaner: Időzíthető Registry pucoló, karbantartó szoftver

Sokkal kevesebb időt vesz igénybe a Windows karbantartása ha az AVS Registry Cleaner rendszer pucolójára bízzuk a számítógép teljesítmény optimalizálását, időzíthető is. A leghatékonyabb eredményeket a regisztrációs adatbázis esetén lehet érzékelni.

Itt egy szintén nagyon egyszerű, optimális kialakítással rendelkező szoftver amivel a számítógép teljesítménye javítható a fölösleges fájlok törlésével. Az AVS Registry Cleaner egy igen profi karbantartó szoftver amivel valóban alapos, remekül konfigurálható, manuálisan definiálható rendszer pucolás végezhető el. Lehet időzíteni, ekkor az előre meghatározott időintervallumban fogja törölni azokat a tartalmakat amikkel hely szabadítható fel, illetve erőforrás módosulást tapasztalhatunk előnyösen.

Biztonsági mentések készítésekor külön létrehozhatóak a rendszer leíróról, illetve a teljes rendszerről. Ha a szoftver időzített használatát szeretnéd kipróbálni, ebben az esetben az egyszeri beállítás után teljesen önállóan végzi el a feladatát, a meghatározott időintervallumban. Ez újdonságnak számít, ritka ilyen jellegű funkciókat felfedezni karbantartó alkalmazásoknál.

Az AVS Registry Cleaner ingyenesen funkció korlátozással vehető igénybe, itt található mivel egy felhasználóbarát megoldást használhatunk érdemes kipróbálni mivel a fontosabb Windows tároló egységeket fel tudja kutatni fölösleges tartalmak után.

AVS Registry Cleaner – Karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
AVS Registry Cleaner: Időzíthető Registry pucoló, karbantartó szoftver
Szerző
Leírás
Karbantartó szoftver a Registry értékeihez kifejlesztve: AVS Registry Cleaner:

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá