AVS Registry Cleaner 4.1.4

Az AVS Registry Cleaner nevű programmal optimalizálható, illetve javítható minden olyan hiba ami a Windows registry-ben keletkezett. Fejlett tisztítási lehetőségeket biztosít. Tud még biztonsági mentéseket készíteni, szükség esetén visszavonhatóak a végrehajtott változások, időzíthető. Free alkalmazás.

A szoftver egy registry karbantartó, kezelő mindenes, amivel könnyen ki tudod tisztítani azokat a tartalmakat amik már fölöslegesek, esetleg instabil működést válthatnak ki az operációs rendszeredből. Az AVS Registry Cleaner időzítve is használható.

Az AVS Registry Cleaner letöltését követően a telepítése után egy Angol nyelvű, jól megtervezett kezelőfelületen végezhető el az első keresés.

A szoftver igény esetén külön teszi lehetővé, hogy a kipróbálója válassza ki hogy mely területeken végezzen elemzéseket, opcionálisan azonnal létre tudsz hozni egy rendszer visszaállítási pontot, ez szinte bármilyen szituációban jól jöhet adat helyreállítás céljából.

Az AVS Registry Cleaner Pontosan, hatékonyan kutat fel minden olyan registry maradványt, amik egy korábban eltávolított alkalmazás hagyhatott hátra. Ezt a keresés után egyetlen kattintással el lehet távolítani, törölhető.

AVS Registry Cleaner Biztonsági mentésekhez:

Az AVS Registry Cleaner nevű karbantartó alkalmazással teljes biztonsági mentéseket tudsz készíteni a regisztrációs adatbázisról, ezt ha nagyon fontos vissza is állítható. A szoftver erre két lehetőséget biztosít, ezek között a kipróbálója dönthet.

Ha az ilyen jellegű Windows tisztítás, optimalizálási feladatokkal nem szeretnéd az időt vesztegetni, az AVS Registry Cleaner nevű szoftvert időzítve is használhatod, csak meg kell a számára adni azt az időpontot amikor automatizáltan karbantartanál.

A Wise Registry Cleaner nevű alkalmazás töredezettség mentesítésre is felhasználható, szintén időzíthető, szűrőket is alkalmazhatsz. A RegScanner az ott található értékek kezelésére, szerkesztésre lett kifejlesztve, telepítést sem igényel. A Registry Workshop is felhasználható biztonsági mentések készítéséhez.

Az AVS Registry Cleaner nevű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, akár időzítetten. Lehetőség van még biztonsági mentések készítésére, az azok visszaállítására. Manuálisan is kiválasztható, hogy milyen feladatot szeretnél vele elvégezni.

AVS Registry Cleaner

AVS Registry Cleaner Összefoglaló:

 • Registry tisztító alkalmazás
 • időzíthető
 • Manuális, automatikus futtathatóság
 • speciális szűrők támogatása
 • Biztonsági mentésekhez
 • visszavonható feladatok
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AVS Registry Cleaner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Disk Cleaner 10.7.1.7992021-10-11 Wise Disk Cleaner 10.7.1.799 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.1.7992021-10-11 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.1.799 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • TweakNow RegCleaner 7.3.62021-10-10 TweakNow RegCleaner 7.3.6 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • HDCleaner 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • Wise Registry Cleaner 10.3.42021-09-29 Wise Registry Cleaner 10.3.4 (0)
  A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki […]