AML Registry Cleaner 4.25

Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott található értékekről való biztonsági mentésére, ki tudja még takarítani a merevlemezt a fölösleges fájloktól, sőt egy beépített Uninstaller szolgáltatással is fel van szerelve. Vele áttekinthetőek a futó Processek, azok adminisztrálhatóak. Tartalmaz még Startup Managert, ha szükséges vele rendszer visszaállítási pontot is létrehozhatsz a használata előtt. Free alkalmazásként futtatható.

A címben említett alkalmazás, a nevével ellentétben nem csak a regisztrációs adatbázis karbantartására, optimalizálására alkalmas, hanem számos olyan Toolst is biztosít amivel megbízhatóbb, gyorsabb, biztonságosabb operációs rendszert futtathatsz. Az AML Registry Cleaner a szolgáltatásait teljesen ingyenesen biztosítja.

Az AML Registry Cleaner letöltése és telepítése után, egy menü szerint rendszerezett felhasználói felület fogad, ahol egy igazán funkció gazdag könnyen navigálható egyben modern felhasználói felület vár.

A szoftver nem csak a regisztrációs adatbázis tisztítására alkalmas, hanem opcionálisan az ott található értékek között is tudsz kereséseket kezdeményezni. Az optimalizálás előtt biztonsági mentést is készíthetsz azokról.

Lehetőséged van még vele tisztítani a merevlemezt, ha meg szeretnéd tudni, hogy milyen folyamatok indulnak el a számítógép indulásakor, arról is informálódhatsz, letilthatod vele azokat a szoftvereket, amik fölöslegesek, erre egy igen fejlett Startup Manager funkciót biztosít.

Ha rengeteg olyan programot futtatsz a PC-den, amit ritkán, vagy már egyáltalán nem használsz, néhány egyszerű lépésben törölni tudod azokat, egy külön menüpontot tartalmaz az azok uninstallálására.

Az AML Registry Cleaner a lehetőségeit tekintve itt koránt sem ragad le, biztonsági megközelítésből is igen hasznos, ki tud listázni minden egyes olyan folyamatot ami a háttérben fut, ami viszont negatívum, hogy ezen a területen adminisztrációs lehetőségekhez már nem biztosít hozzáférést.

A regisztrációs adatbázis esetén kizárásokat is alkalmazhatsz, a keresések után a találati listán található elemre kattintva alapvető információkat is kaphatsz, illetve azt meg lehet nyitni a Regedit-ben.

A regisztrációs adatbázis optimalizálására használhatod még a Wise Registry Cleaner, vagy a Ccleaner nevű programot, ami szintén átfogó karbantartási feladatokat képes ellátni. A Regisztrációs adatbázis javítására használhatod a Registry Repair nevű szoftvert. Nagyon egyszerű használni egyben garantált eredményeket biztosít.

Az AML Registry Cleaner egy ingyenes sokrétűen használható karbantartó, ami a regisztrációs adatbázishoz, a merevlemez rendbetételére lett megtervezve. Tartalmaz még Startup Managert, Uninstallert, Registry keresőt, biztonsági mentéshez segédletet, Process Managert. Ingyenes használat esetén hirdetést jelenít meg a kezelőfelületén.

AML Registry Cleaner

AML Registry Cleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Registry tisztító
 • Registry kereső
 • Merevlemez optimalizáló
 • Startup Manager
 • Uninstaller
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • Rendszer visszaállítási pontok létrehozásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.amltools.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AML Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ACleaner 5.02019-05-17 ACleaner 5.0 (0)
  Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.32019-03-02 Eusing Free Registry Cleaner 4.3 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • Eusing Free Registry Cleaner Portable 4.1.201712222017-12-23 Eusing Free Registry Cleaner Portable 4.1.20171222 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner Portable egy speciális beállításjegyzék tisztító szoftver, amivel megbízhatóbb, gyorsabb operációs […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]