Puran Registry Cleaner 1.4

A Puran Registry Cleaner egy gyors, hatékony, könnyen kezelhető speciális karbantartó szoftver. Vele néhány lépésben törölni tudod az elavult regisztrációs adatbázis bejegyzéseket. Ha szükségessé válik, azok vissza is állíthatóak, biztonsági mentés formájában. Free alkalmazásként használható.

Ha a PC karbantartására egy olyan szoftvert keresel, ami kizárólag a regisztrációs adatbázist célozza meg, fontos a hatékonyság és a gyors eredmények biztosítása, akkor itt a Puran Registry Cleaner.

A szoftver alapvetően elérhető a Puran Utilities nevű alkalmazás részeként is, de ha csak a szóban forgó területet szeretnéd karbantartani, akkor erre a programra van szükséged.

A Puran Registry Cleaner letöltése és a rövid telepítési lépések követése után, egy meglepően leegyszerűsített felhasználói felület válik elérhetővé, ahol csak a legfontosabb funkciók fedezhetőek fel, amik mindenképp elengedhetetlenek. A beállításoknál előre megadható, hogy hol és milyen kritériumok szerint végezze el a kereséseket, itt kizárások is alkalmazhatóak. Itt opcionálisan csak ki kell venni a pipát az elől az objektum elől amit nem szeretnél keresés alá vonni. Természetesen további kizárási lehetőségek is alkalmazhatóak, erre egy külön menüpontot tartalmaz.

A Puran Registry Cleaner karbantartója támogatja, hogy felkutasd az összes olyan registry bejegyzést, ami nem csak hogy teljesítménybéli problémákat tudnak okozni, hanem akár rendszerösszeomlásokhoz is vezethetek.

A keresések után egy átlátható listán sorolja fel azokat, a törlés előtt még kiválasztható, hogy mit szeretnénk megőrizni. Képes mentéseket készíteni azokról, így egy esetlegesen rosszul végrehajtott munkafolyamat vissza is vonható.

A Puran Registry Cleaner azok számára lehet megfelelő választás, akik komolyabb energiaráfordítás nélkül szeretnék a regisztrációs adatbázist tisztítani. A kínálatunkat tekintve természetesen vannak hatékonyabb alternatívák, ilyen például a NETGATE Registry Cleaner vagy a Wise Registry Cleaner, az utóbbi már honosított formában használható.

A Puran Registry Cleaner egy ingyenes kifejezetten a regisztrációs adatbázis rendbetételére alkalmas karbantartó szoftver, ami kizárási lehetőségeket, biztonsági mentés és visszaállítási opciókat is szolgáltat.

Puran Registry Cleaner

Puran Registry Cleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • A regisztrációs adatbázis tisztításához
 • kizárások támogatása
 • egyszerű használat
 • áttekinthető felület
 • Biztonsági mentési lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.puransoftware.com/Registry-Cleaner.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Puran Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.0 Build 201609182016-09-20 Eusing Free Registry Cleaner 4.0 Build 20160918 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • HDCleaner 1.061 Beta2017-10-17 HDCleaner 1.061 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • AppCleaner 3.3.5592.224242015-11-29 AppCleaner 3.3.5592.22424 (0)
  Az AppCleaner egy igen fejlett pucoló szoftver, ami a telepített alkalmazásaid után tud takarítani. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • NETGATE Registry Cleaner 17.0.6502017-11-02 NETGATE Registry Cleaner 17.0.650 (0)
  A NETGATE Registry Cleaner egy multifunkciós karbantartó alkalmazás, ami nem csak a regisztrációs adatbázis hibáit tudja […]