Puran Registry Cleaner 1.4

A Puran Registry Cleaner egy gyors, hatékony, könnyen kezelhető speciális karbantartó szoftver. Vele néhány lépésben törölni tudod az elavult regisztrációs adatbázis bejegyzéseket. Ha szükségessé válik, azok vissza is állíthatóak, biztonsági mentés formájában. Free alkalmazásként használható.

Ha a PC karbantartására egy olyan szoftvert keresel, ami kizárólag a regisztrációs adatbázist célozza meg, fontos a hatékonyság és a gyors eredmények biztosítása, akkor itt a Puran Registry Cleaner.

A szoftver alapvetően elérhető a Puran Utilities nevű alkalmazás részeként is, de ha csak a szóban forgó területet szeretnéd karbantartani, akkor erre a programra van szükséged.

A Puran Registry Cleaner letöltése és a rövid telepítési lépések követése után, egy meglepően leegyszerűsített felhasználói felület válik elérhetővé, ahol csak a legfontosabb funkciók fedezhetőek fel, amik mindenképp elengedhetetlenek. A beállításoknál előre megadható, hogy hol és milyen kritériumok szerint végezze el a kereséseket, itt kizárások is alkalmazhatóak. Itt opcionálisan csak ki kell venni a pipát az elől az objektum elől amit nem szeretnél keresés alá vonni. Természetesen további kizárási lehetőségek is alkalmazhatóak, erre egy külön menüpontot tartalmaz.

A Puran Registry Cleaner karbantartója támogatja, hogy felkutasd az összes olyan registry bejegyzést, ami nem csak hogy teljesítménybéli problémákat tudnak okozni, hanem akár rendszerösszeomlásokhoz is vezethetek.

A keresések után egy átlátható listán sorolja fel azokat, a törlés előtt még kiválasztható, hogy mit szeretnénk megőrizni. Képes mentéseket készíteni azokról, így egy esetlegesen rosszul végrehajtott munkafolyamat vissza is vonható.

A Puran Registry Cleaner azok számára lehet megfelelő választás, akik komolyabb energiaráfordítás nélkül szeretnék a regisztrációs adatbázist tisztítani. A kínálatunkat tekintve természetesen vannak hatékonyabb alternatívák, ilyen például a NETGATE Registry Cleaner vagy a Wise Registry Cleaner, az utóbbi már honosított formában használható.

A Puran Registry Cleaner egy ingyenes kifejezetten a regisztrációs adatbázis rendbetételére alkalmas karbantartó szoftver, ami kizárási lehetőségeket, biztonsági mentés és visszaállítási opciókat is szolgáltat.

Puran Registry Cleaner

Puran Registry Cleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • A regisztrációs adatbázis tisztításához
 • kizárások támogatása
 • egyszerű használat
 • áttekinthető felület
 • Biztonsági mentési lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.puransoftware.com/Registry-Cleaner.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Puran Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ACleaner 5.02019-05-17 ACleaner 5.0 (0)
  Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • Auslogics Registry Cleaner 9.1.0.02021-06-10 Auslogics Registry Cleaner 9.1.0.0 (0)
  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából […]
 • CCleaner Slim 5.81.88952021-06-08 CCleaner Slim 5.81.8895 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • Weeny Free System Cleaner 1.52021-05-17 Weeny Free System Cleaner 1.5 (0)
  A Weeny Free System Cleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel a teljesítmény gondokat eredményező fölösleges fájlok […]