Pointstone Registry Cleaner 4.2.0.150

A Pointstone Registry Cleaner segít rendbe tenni, optimalizálni a regisztrációs adatbázist, megbízhatóbb operációs rendszert kaphatsz a futtatásával. A program ideális még rendszer visszaállítási pontok létrehozásához is. Kézzel választható keresési területek, kizárások jellemzik ezt a Free alkalmazást.

Szoftverek telepítésekor és eltávolításakor a regisztrációs adatbázis is fontos szerepet játszik. Sokszor a már fölöslegesé vált alkalmazások eltávolításával rengeteg olyan bejegyzés marad meg amik semmilyen szerepet nem látnak el, így csak fölöslegesen szemetelik a szóban forgó területet. Ez lassulást, instabil Windows futást eredményezhet, ha itt túl sok szemét gyűlik össze. Ezek kitakarítására alkalmas szoftver a Pointstone Registry Cleaner nevű program. Profi registry pucoló szoftver.

Az alkalmazás rendeltetésszerű használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre, így kezdőknek is javasolni tudjuk. A gyors telepítés után, egy rendezett felhasználói felület fogad, ahol egy kattintással kezdeményezhető a kérdéses elemek felkutatása.

A Pointstone Registry Cleaner támogatja, hogy saját kizárásokat hozzunk létre, továbbá azt, hogy a találati eredmények között böngészni lehessen, kiválasztván azt törlésre amit maga a felhasználó tekint nem odavalónak. Közvetlenül a fő kezelőszerven az is konfigurálható, hogy mely területeken végezzen kereséseket. Át tudja nézni a Pointstone Registry Cleaner az érvénytelen tűzfal konfigurációkat, a korábban telepített alkalmazások által visszahagyott bejegyzéseket, súgófájlokat, elavult ActiveX komponenseket.

Néhány alapvető megoldást is biztosít biztonsági mentések készítéséhez is, többek között rendszer visszaállítási pontokat lehet vele készíteni, illetve a meglévőket adminisztrálni, törölni a túl régieket.

Hasonló hatékonysággal tud dolgozni a Wise Registry Cleaner, illetve az Eusing Free Registry Cleaner teljes körűbb karbantartáshoz a CCleaner nevű programot érdemes futtatni. Az utóbbi más szemetelésre hajlamos területet is figyelembe tud venni.

A Pointstone Registry Cleaner egy minimális szaktudás mellett használható adatbázis tisztító szoftver, amivel javíthatóak az adott területen felmerülő problémák. Gyorsan, biztonságosan, hatékonyan dolgozik. Előny az egyszerű kezelhetőség, hátrány, hogy Magyar nyelven nem használható.

Pointstone Registry Cleaner

Pointstone Registry Cleaner összefoglaló:

 • Regisztrációs adatbázis tisztító szoftver
 • egyszerűen használható
 • kizárások támogatása
 • részletes jelentést biztosít a találati eredményekről
 • rendszer visszaállítási pontok létrehozásához
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pointstone.com/products/registrycleaner/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pointstone Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Black Bird Registry Cleaner 1.0.4.32023-01-30 Black Bird Registry Cleaner 1.0.4.3 (0)
  A Black Bird Registry Cleaner nevű alkalmazással lehetőséged nyílik arra hogy optimalizálni tudd a regisztrációs adatbázisodat. Ennek […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • CCleaner Slim 6.18.108382023-11-23 CCleaner Slim 6.18.10838 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • Wise Registry Cleaner Portable 11.1.2.7172023-11-23 Wise Registry Cleaner Portable 11.1.2.717 (0)
  A Wise Registry Cleaner Portable egy regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver, amivel takaríthatod a már érvénytelen […]
 • HDCleaner Portable 2.0602023-11-06 HDCleaner Portable 2.060 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]