Registry

Black Bird Registry Cleaner 1.0.4.3

A Black Bird Registry Cleaner nevű alkalmazással lehetőséged nyílik arra hogy optimalizálni tudd a regisztrációs adatbázisodat. Ennek köszönhetően egy stabilabb, megbízhatóbb Windows operációs rendszert használhatsz a későbbiekben. Profi Registry tisztító program. A használata során létre tud hozni egy rendszer visszaállítási pontot is.

A regisztrációs adatbázis karbantartásával számos korábban tapasztalt teljesítménybéli, illetve működésbéli probléma orvosolható. Erre ma már rengeteg népszerű, korszerű megoldást biztosító szoftver érhető el, ilyen többek között a Black Bird Registry Cleaner nevű alkalmazás is.

A Black Bird Registry Cleaner letöltését, illetve telepítését követően egy modern, fölösleges beállításoktól mentes felhasználói felület fogad, ahol előre megadható, hogy mely területeken végezzen el elavult Registry bejegyzések utáni kereséseket.

A Black Bird Registry Cleaner át tudja vizsgálni a Startup elemeit, a telepített alkalmazások által visszahagyott tartalmakat, illetve az operációs rendszer által optimalizálatlan bejegyzéseket, amiről egy áttekinthető jelentést tesz elérhetővé. Itt maga a felhasználó döntheti el hogy mit akar törölni.

A Registry karbantartási feladataihoz optimális a Black Bird Registry Cleaner

A szoftver elérhető prémium változatban is ami sokkal több funkciót biztosít, mély keresés, MRU, korszerűbb testre szabási opciók. A tényleges karbantartás előtt a Black Bird Registry Cleaner létre tud hozni egy rendszer visszaállítási pontot ezzel az esetleges problémák előzhetőek meg. Erről a szoftver tájékoztat, javasolt ezt a funkciót igénybe venni. A szoftver vagyis a Black Bird Registry Cleaner rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítménybéli javulást lehet elérni, illetve stabilizálható a Windows. A hasonló programokkal összehasonlítva sokkal egyszerűbben használható. Jelenleg honosított formában nem futtatható.

Ingyenes használat esetén csak alapvető lehetőséget biztosít, illetve néhány funkciója nem érhető el.

Free megfelelőjeként választhatod a Wise Registry Cleaner, illetve az Auslogics Registry Cleaner megoldását, korszerűbb karbantartási feladatokhoz a Ccleaner rendszer optimalizálóját. A fejlesztő termékei közül választva kipróbálhatod a Black Bird Cleaner-t.

A Black Bird Registry Cleaner egy kis méretű, nagyon egyszerűen futtatható Registry kezelő szoftver, amivel optimalizálhatsz, illetve takaríthatod a regisztrációs adatbázist az elavult értékektől. Szükség esetén egy rendszer visszaállítási pontot is létre tud hozni. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

Black Bird Registry Cleaner

Black Bird Registry Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Registry optimalizáló
 • manuálisan választhatóak ki azok az értékek amiket törölni szeretnél
 • rendszer visszaállítási pontokat is létre tud hozni
 • szűrők támogatása
 • optimalizálási feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://blackbirdcleaning.com/registrycleaner.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Black Bird Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
EURO 19,21
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pointstone Registry Cleaner 4.2.0.1502015-10-24 Pointstone Registry Cleaner 4.2.0.150 (0)
  A Pointstone Registry Cleaner segít rendbe tenni, optimalizálni a regisztrációs adatbázist, megbízhatóbb operációs rendszert kaphatsz […]
 • Ashampoo Registry Cleaner 2.0.02024-04-07 Ashampoo Registry Cleaner 2.0.0 (0)
  Az Ashampoo Registry Cleaner ideális eszköz arra hogy rendbe tudjuk tenni operációs rendszerünk adatbázisát. A regisztrációs […]
 • Registry Cleaner 2023.822023-06-27 Registry Cleaner 2023.82 (0)
  A Registry Cleaner egy speciális karbantartó szoftver, ami a futtatása során kifejezetten a regisztrációs adatbázist célozza meg. […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • Xvirus System Cleaner 2.12015-10-12 Xvirus System Cleaner 2.1 (0)
  Az Xvirus System Cleaner egy speciális karbantartó szoftver ami a takarítási feladatokat privát megközelítésből hajtja végre. Pucolja […]

Szólj hozzá