Karbantartó szoftverek

PC Cleaner Perfect 1.0.3.55

A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra lehetőséged, hogy a számítógépedet teljeskörűen optimalizálni tudd. Biztosít merevlemez, böngésző, registry tisztító funkciót. A program tartalmaz még Startup Manager-t, továbbá adminisztrálhatóak vele a futó folyamatok ( Process kezelő funkció ).

Egy sokrétű, egyben nagyon egyszerűen használható karbantartó alkalmazás a PC Cleaner Perfect, amivel számos rendszer optimalizálási feladatot végre tudsz hajtani. Könnyen navigálható, felhasználóbarát megközelítéssel lett megtervezve.

A PC Cleaner Perfect letöltése után a telepítésekor csak a legfontosabb adatokat kell a számára megadni, szinte azonnal használható. Az alkalmazás kezelőfelületére kitérve, az általa biztosított funkciókat külön menüpontokra lebontva biztosítja, ahol egy kattintásos rendszer optimalizálási opciók, merevlemez tisztító, registry karbantartó, illetve egy Startup Manager funkció kapott helyet, aminek a rendeltetésszerű használata esetén gyorsabbá tehető a számítógép indulása.

Az extra opciók részként meg tudod vele nyitni a PC beépített töredezettség mentesítőjét, azt le is futtathatod ha szükség van erre.

Merevlemez tisztítás esetén ki tudja üríteni a lomtárat, figyelembe veszi a Windows Log fájlokat és egyéb munkafolyamat előzményeket, így egy stabilabb megbízhatóbb operációs rendszert tudsz a továbbiakban használni.

Ha a háttérben futó folyamatokról szeretnél bővebb információt szerezni, a PC Cleaner Perfect ebben is támogatást nyújt, sőt opcionálisan a fölösleges, ismeretlen Processeket le lehet állítani, le tudja váltani a beépített Windows feladatkezelőt. Általános információt tud nyújtani az operációs rendszer típusáról, illetve néhány alapvetőbb hardveres jellemzőről.

A tényleges karbantartás előtt megtekinthető, hogy milyen fájlokat fog eltávolítani a számítógépről.

A PC Cleaner Perfect alternatívájaként használhatod még a CCleaner nevű alkalmazást, amiből elérhető telepítést nem igénylő változat. A Glary Utilities karbantartója is igen népszerű, Magyar nyelven használhatod.

A PC Cleaner Perfect karbantartója biztosít Startup Manager funkciót, böngésző tisztítót, Registry optimalizálót, merevlemez tisztítót, illetve Process Manager funkciót. Az alkalmazás szükség esetén egy kattintással is használható, ahol egy profil szerint fogja a számítógépet optimalizálni, illetve Magát a Windows-t tisztítani.

PC Cleaner Perfect

PC Cleaner Perfect Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Böngésző tisztító
 • Registry, Merevlemez tisztító
 • Startup Manager
 • Process kezelő funkció
 • alapvető információk biztosítása a számítógép fontosabb jellemzőiről
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( SHAREWARE )
 • Hivatalos oldal: http://tekpcsolutions.com/pc-cleaner-perfect/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PC Cleaner Perfect
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
SHAREWARE
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • CCleaner Business Edition 6.24.110602024-05-23 CCleaner Business Edition 6.24.11060 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • CCleaner Portable 6.24.110602024-05-23 CCleaner Portable 6.24.11060 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • HDCleaner Portable 2.0722024-05-10 HDCleaner Portable 2.072 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Cleaner One Pro 6.8.232024-04-21 Cleaner One Pro 6.8.23 (0)
  A Cleaner One Pro multifunkciós karbantartó szoftverrel vissza tudjuk a Windows rendszer teljesítményét a merevlemez, illetve a […]

Szólj hozzá