FixMy10 – Windows 10 hibajelenségek megszüntetéséhez…

A telepítés nélkül használható programmal számos jellegzetes Windows 10 hiba szüntethető meg néhány kattintással, ennek köszönhetően rengeteg időt takaríthatunk meg az operációs rendszer hibamentes állapotának az eléréséig. A FixMy10 kötelező program minden haladó ismeretekkel rendelkező PC tulajdonos számára, akik szeretnek barkácsolni ilyen dolgokat.

Ha a Windows használata során olyan hibákkal találkozol amiket korábban csak a PC újra telepítésével tudtál megszüntetni, itt egy teljesen ingyenes szoftver amivel még lehetőség van arra hogy bármilyen adatvesztést meg tudj előzni. A programot nem kell telepíteni, nagyon egyszerű a használata, ráadásul garantált eredményeket biztosít abban az esetben ha Windows 10 rendszert futtatnál. A FixMy10 használata igen egyszerű. A szoftver indítása után csak ki kell választani azt a hibajelenséget amit korábban tapasztaltál, esetleg fenn áll, az elhárítása azonnal egyetlen parancs kiadásával meg is történhet. Szerencsére a szoftver hatalmas támogatottságot élvez, így komoly eséllyel meg tudja szüntetni a tapasztalt problémákat. Felfedezhetünk még benne Registry kezelőt, rendszer visszaállítási pont kezelőt, feladat kezelőt, a rendszer konfigurálási terület hozzáféréséhez szükséges opciókat, ezekre is szükség lehet a hétköznapok során.

A FixMy10 felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FixMy10 – Windows 10 hibajelenségek megszüntetéséhez…
Szerző
Leírás
Windows hibák elhárításához használd a FixMy10 nevű alkalmazást.

Kapcsolódó szoftverek