Blog

Letölthető a NETGATE Registry Cleaner 18.0.500 ( Karbantartó program, merevlemez pucoló funkcióval )

Beszerezhető a népszerű, rengeteg jobbnál jobb funkciókkal rendelkező karbantartó szoftver legfrissebben kiadott változata a NETGATE Registry Cleaner 18.0.500. Mint a nevéből is érzékelhető, elsősorban a regisztrációs adatbázishoz használható fel, de természetesen a merevlemez fölösleges fájloktól való kipucolására is tökéletes.

A Magyar nyelven elérhető szoftverrel egy általános karbantartó program próbálható ki amivel kifejezetten a regisztrációs adatbázis optimalizálható, pucolhatóak ki vele azok a bejegyzések amikre már nincs szükség. Ma már nem újkeletü megoldás, ezért rengetegen ismerhetik, ha eddig is használtad, itt a legújabb változata a NETGATE Registry Cleaner 18.0.500, ami néhány alapvető funkció változtatáson esett át a hatékonyabb, egyben széles körűbb eredmények eléréséhez.

Rengeteg funkció rejlik benne, ilyen a Registry, merevlemez pucoló, indítópult kezelő, fejlett program eltávolító, ezek mind egy remekül megtervezett felhasználói felületen érhetőek el, kezdeményezhető az a karbantartási feladat amire leginkább szükség van, hogy egy jobb teljesítményt nyújtó Windows rendszert használhassunk. Tud még töredezettség mentesíteni, biztonsági mentéseket készíteni, majd ha szükséges visszaállítani egyetlen kattintással. Mindenképp érdemes áttérni a legújabb kiadásra ha eddig is használtuk.

A NETGATE Registry Cleaner 18.0.500 felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a NETGATE Registry Cleaner 18.0.500 ( Karbantartó program, merevlemez pucoló funkcióval )
Szerző
Leírás
Itt a NETGATE Registry Cleaner 18.0.500 - karbantartó program.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá