NETGATE Registry Cleaner 18.0.900.0

A NETGATE Registry Cleaner egy multifunkciós karbantartó alkalmazás, ami nem csak a regisztrációs adatbázis hibáit tudja megszüntetni, hanem ideális töredezettség mentesítésre, a merevlemez tisztítására. Tartalmaz Startup Managert ( Indítópult kezelő ), Uninstallert, Böngészővédelmet, az esetlegesen korábban mentett nyomkövető süti fájlhoz kezelőt is felkínál használatra. Magyar nyelven is tud. Időzített funkcionalitással.

A számítógép teljesítményének javításának az egyik legegyszerűbb módja ha kitakarítjuk azokat a fájlokat, érvénytelen regisztrációs adatbázis bejegyzéseket amik fölöslegesek, nem odavalóak. A NETGATE Registry Cleaner nevű karbantartó több mint egy hagyományos Registry pucoló, hisz ezen kívül más, szemetelésre hajlamos területet is elemzés alá tud vonni. Mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik egy kis plusz teljesítményt szeretnének kihozni a számítógépükből.

A NETGATE Registry Cleaner telepítésének a végeztével van arra mód, hogy nyelvet válasszunk, illetve megváltoztassuk az alapértelmezett kinézetét, ezt több téma segítségével lehet megtenni. Természetesen Magyar nyelven is tud, így a használata sem nehéz.

Az alkalmazás kezelőfelülete áttekinthető jól csoportosított, ahol a rendelkezésre álló funkciók logikusan lettek elhelyezve. Maga a szoftver elsősorban a regisztrációs adatbázis értékeinek a rendbe tételét hivatott ellátni, ahol fel tud kutatni minden olyan bejegyzést, amit egy korábban installált, majd eltávolított program hagyott maga után. Ezek esetenként nem csak hogy instabilitást tudnak kiváltani hanem magát a teljesítményt is könnyen megakasztják.

NETGATE Registry Cleaner – plusz funkcionalitás

A NETGATE Registry Cleaner fel tudja még kutatni az Internet Explorer által elmentett nyomkövető sütiket, törölni is tudja éppúgy akárcsak a Windows által visszahagyott naplófájlokat.

Akik fontosnak tartják, azok ütemezni is tudják így az előre megadott időpontban automatikusan le tudja futtatni a karbantartást. A NETGATE Registry Cleaner egyéb szolgáltatásai részeként alapvető védelmi funkciókat is biztosít, itt megvédhető a böngészők alapértelmezett kezdőoldal beállítása, az indítópult elemei, illetve a keresőlap konfigurációk.

Felfedezhető még benne egy fejlett Uninstaller, amivel eltávolíthatóak a már használaton kívül eső szoftverek. A rendszer gyorsabb indulását a Startup Manager funkciójával lehet elérni.

Ingyenes megfelelőjeként használható a Wise Registry Cleaner ami inkább a regisztrációs adatbázis rendbetételét tudja ellátni akárcsak a Registry Life. Multifunkciós karbantartóként, a CCleaner használható.

A NETGATE Registry Cleaner egy több feladatot is ellátni képes karbantartó alkalmazás, ami szükség esetén időzíthetően is futtatható. Áttekinthetőek vele az automatikusan induló programok, törölhetőek a fölösleges alkalmazások, alapvető böngésző védelmet is biztosít. ingyenesen időkorlátozással használhatod. Egy áttekinthető felhasználói felületen lehet a karbantartási módszert beállítani. 

NETGATE Registry Cleaner

NETGATE Registry Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • regisztrációs adatbázis tisztítása
 • böngésző védelem
 • Startup Manager
 • Uninstaller
 • töredezettség mentesítés
 • Merevlemez tisztítás
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.netgate.sk/products/registry-cleaner/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
NETGATE Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
13,67USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinTools.net Premium 21.92021-10-07 WinTools.net Premium 21.9 (0)
  A WinTools.net Premium egy multifunkciós karbantartó szoftver, rengeteg hasznos funkciót biztosít. Registry tisztító, Startup […]
 • JoyoBox Cleaner 5.5.0.02018-03-18 JoyoBox Cleaner 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása során […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • CCleaner Business Edition 5.86.92582021-10-20 CCleaner Business Edition 5.86.9258 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • CCleaner Professional 5.86.92582021-10-20 CCleaner Professional 5.86.9258 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]