JoyoBox Cleaner 5.5.0.0

A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása során figyelembe veszi a Registry, a merevlemez, de még a böngészők előzményeit is. Manuális, illetve automatikus futtatási lehetőséggel. Unistaller, Startup Manager szolgáltatással.

Egy igazán sokoldalú, minden fontosabb területet figyelembe vevő karbantartó szoftver a JoyoBox Cleaner, ami a rugalmas lehetőségeken felül a modern megjelenésre is összpontosít.

Az alkalmazás kis méret mellett, szerény erőforrás igénnyel futtatható. Mindamellett igen sok hasznos funkciót belesajtoltak, többek között olyanokat is amik nem kifejezetten a szóban forgó feladatkör megvalósítására hivatott. Ha pedig nem akarod telepíteni, a JoyoBox Cleaner hordozható változatban is letölthető.

A JoyoBox Cleaner megkeresi és törli az érvénytelen regisztrációs bejegyzéseket, stabilabbá téve az operációs rendszer munkáját. Itt a korábban telepített alkalmazások visszahagyott nyomait is figyelembe veszi.

A Disk Cleaner funkciójával az összes korábban generált naplófájlok törölhetőek, így nem csak hogy helyet lehet felszabadítani, hanem tisztább Windows környezet érhető el. A JoyoBox Cleaner figyelembe veszi a korábbi munkamenetek előzményeit, azok manuálisan el lehet távolítani, itt akár alkalmazásonként kézzel lehet karbantartani. Természetesen ez a böngészőknél is elérhető.

A PC teljesítményének további gyorsításának az érdekében át lehet nézni az automatikusan induló folyamatokat a Startup Manager szolgáltatással, a haszontalanok letiltásával lerövidíthető a Windows indulása.

JoyoBox Cleaner – Programok eltávolítása

Ha esetleg olyan alkalmazással rendelkezel amit törölni szeretnél, azt is támogatja, erre külön menüpontot szolgáltat. A Tools opció alatt a regisztrációs adatbázis értékeiről lehet biztonsági mentést készíteni, az annak értékeit optimalizálni.

A JoyoBox Cleaner felhasználói felülete igazán jól tervezett, áttekinthető, de sajnos Magyar nyelvi támogatás híján csak azok számára megfelelő választás, akik némi Angol nyelvtudás birtokában vannak, vagy használtak már hasonló jellegű programot. Az általa biztosított vizsgálati eredményeket külön meg lehet tekinteni, azokat kizárásokhoz lehet adni. A JoyoBox Cleaner ingyenes futtatása esetén értesítő ablakot jelenít meg arról hogy a szoftver meg is vásárolható.

Alternatívájaként használható a regisztrációs adatbázis rendbetételére a Wise Registry Cleaner míg a merevlemezhez a WinASO Disk Cleaner alkalmazható. Univerzális karbantartóként a CCleaner nevű program használható.

A JoyoBox Cleaner egy profi karbantartó szoftver ami rengeteg Windows tisztító opciót szolgáltat a tisztább operációs rendszer állapot eléréséhez. Uninstallert, Startup Managert is tartalmaz. Ingyenes futtatás esetén értesítő üzenetet jelenít meg.

JoyoBox Cleaner

JoyoBox Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • rengeteg speciális Windows tisztítási lehetőség
 • registry pucoló
 • böngésző, alkalmazás előzmény pucolás
 • merevlemez tisztítás
 • Uninstaller
 • Startup Manager
 • biztonsági mentés segédlet
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://joyobox.com/en/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
JoyoBox Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
11,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • JoyoBox Cleaner Portable 5.5.0.02018-03-19 JoyoBox Cleaner Portable 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner Portable egy telepítés nélkül futtatható Windows tisztító, privát takarító program, ami rengeteg extra funkcióval […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • CCleaner Business Edition 5.85.91702021-09-14 CCleaner Business Edition 5.85.9170 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • SlimCleaner Plus 4.3.1.872021-06-17 SlimCleaner Plus 4.3.1.87 (0)
  A SlimCleaner Plus egy univerzális karbantartó és rendszer konfiguráló szoftver, amivel egyetlen felületen takaríthatod a […]
 • NETGATE Registry Cleaner 18.0.900.02020-09-20 NETGATE Registry Cleaner 18.0.900.0 (0)
  A NETGATE Registry Cleaner egy multifunkciós karbantartó alkalmazás, ami nem csak a regisztrációs adatbázis hibáit tudja […]