Karbantartó szoftverek

CCleaner Business Edition 6.26.11169

A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén azáltal hogy optimalizálod azt. Megfelelő választás a regisztrációs adatbázis, a merevlemez tisztításához. Startup Manager funkcióval. Időzíthető feladatokkal. Magyar nyelvű.

Teljes körű szolgáltatásokat biztosító fejlett karbantartó szoftver a CCleaner Business Edition, ami a népszerű program prémium változata, továbbfejlesztett funkciókkal ellátva.

A CCleaner Business Edition letöltése után a telepítés befejezése előtt van arra lehetőséged, hogy kiválaszd, hogy meg szeretnéd e vásárolni, vagy próbaverziós módban időkorlátozással akarod e kipróbálni.

A szoftver, mint a CCleaner Free változata, szintén a felhasználóbarát navigálhatóságra koncentrál, ahol az összes olyan karbantartási funkció felfedezhető, amire csak szükség lehet az adott területen. A CCleaner Business Edition biztosít egy úgynevezett standard profilt, ahol egy kattintással kezdeményezhető a Windows azon területeinek az optimalizálása, tisztítása amik leginkább szemetelésre hajlamosak. Itt figyelembe veszi a böngészők, illetve a korábban telepített alkalmazások által mentett munkafolyamat előzményeket. Természetesen ez teljes mértékben támogatott az operációs rendszer esetén is.

Parancssoros karbantartási feladatokhoz is futtatható karbantartó a CCleaner Business Edition

A CCleaner Business Edition segítségével törölheted azokat a regisztrációs adatbázis bejegyzéseket, amik lassulásokat, instabilitást eredményeznek mivel fölöslegesek. A merevlemez tisztítója nem csak a teljesen fölöslegessé vált fájlok felkutatására és az azok törlésére alkalmas, hanem duplikátum tartalmakat is keresését is támogatja.

Visszaállíthatatlan formában törölheted a merevlemez azon területét ami korábban törölt fájlok maradványait tartalmazza, így az privát fájltörléshez is tökéletes.

A CCleaner Business Edition ingyenes megfelelőjeként használhatod még a KCleaner, vagy a Glary Disk Cleaner, esetleg a Wise Care 365 nevű programot. Természetesen megközelítőleg ugyan annyit tud mint a címben említett változat.

A CCleaner Business Edition a népszerű karbantartó program kereskedelmi, üzleti célokra szánt változata, amivel jelentősen tudsz javítani a PC teljesítményén. Registry, merevlemez, Windows tisztítási opciókkal. Alapvető rendszer konfigurálási feladatokat is támogat. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe. Magyar nyelvű.

CCleaner Business Edition

CCleaner Business Edition Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • böngésző tisztító
 • merevlemez, Registry optimalizáló
 • könnyen használható
 • Startup Manager
 • duplikátum kereső
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.ccleaner.com/
CCleaner Business Edition letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner Business Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10 / 11
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Professional 6.26.111692024-07-17 CCleaner Professional 6.26.11169 (1)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • CCleaner Portable 6.26.111692024-07-17 CCleaner Portable 6.26.11169 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • CCleaner Slim 6.26.111692024-07-17 CCleaner Slim 6.26.11169 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • JoyoBox Cleaner Portable 5.5.0.02018-03-19 JoyoBox Cleaner Portable 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner Portable egy telepítés nélkül futtatható Windows tisztító, privát takarító program, ami rengeteg extra funkcióval […]
 • JoyoBox Cleaner 5.5.0.02018-03-18 JoyoBox Cleaner 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása során […]

Szólj hozzá