JoyoBox Cleaner Portable 5.5.0.0

A JoyoBox Cleaner Portable egy telepítés nélkül futtatható Windows tisztító, privát takarító program, ami rengeteg extra funkcióval fel van szerelve. Karbantartáskor tudja a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, a böngészőket, de a korábban telepített programok által visszahagyott fájlelőzményeket is tisztítani. Van még benne Uninstaller, Startup Manager, alapvető biztonsági mentések készítésére alkalmas Tools is.

Egy igazán remek, átfogó minden fontosabb területet figyelembe vevő karbantartó alkalmazás a JoyoBox Cleaner Portable, aminek a használatával tisztább Windows környezetet tudsz elérni. Ez a hordozható változat.

Ha pedig úgy döntöttél, hogy mégis installálnád, a JoyoBox Cleaner Portable telepíthető változata is elérhető a kínálatunkból.

Az alábbi kiadás különlegessége, hogy nem kell telepíteni csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre, ezután azonnal futtatható állapotba kerül.

A JoyoBox Cleaner Portable kezelőfelülete paneles felépítésű az általa szolgáltatott funkciók külön menüpontokba rendezve biztosítottak. Vele felkutathatóak az érvénytelen regisztrációs adatbázis bejegyzések, törölhetőek a merevlemezről a fölöslegessé vált fájlok. A privát takarítás akár programonként is megvalósítható. Itt csak ki kell jelölni azt az elemet, aminek az előzményeit el akarjuk távolítani.

A JoyoBox Cleaner Portable segítségével gyorsítani lehet a PC betöltődését a Startup Manager szolgáltatással, az áttekinthető listán egyszerűen le lehet tiltani azokat a programokat, amiket ritkán használunk. Sőt, ha törölni akarsz egy szoftvert, abban is támogat.

A JoyoBox Cleaner Portable Tools opcióján belül kezdeményezhető, hogy biztonsági mentést lehessen készíteni a regisztrációs adatbázisról, ami akkor lehet hasznos ha a gép használata során a beállításjegyzékek értékei sérülnek és instabilitást tapasztalunk.

A beállítások panelon testre lehet szabni, hogy az egyes kereséseknél mit vegyen figyelembe, kizárásokat lehet neki meghatározni, ezt nem csak adott terület alapján lehet, hanem kiterjesztés szerint is.

A program minden fölösleges extra funkciótól mentes, így a használata nem okoz gondot.

Hasonló, telepítést nem igénylő alternatívájaként használhatod a CCleaner Portable, vagy a KCleaner Portable privát takarítóját. Kifejezetten a merevlemez tisztítására a Wise Disk Cleaner portable alkalmas.

A JoyoBox Cleaner Portable egy profi privát takarító program, amivel a Windows összes szemetelésre hajlamos területét karbantarthatod. Ez a telepítést nem igénylő változata. A program ingyenes használat esetén értesítő üzenetet jelenít meg arról, hogy meg is vásárolható.

JoyoBox Cleaner Portable

JoyoBox Cleaner Portable összefoglaló:

 • Windows tisztító program
 • számos speciális karbantartási opció
 • nem kell telepíteni
 • registry pucoló
 • merevlemez tisztító
 • Uninstaller
 • Startup Manager
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://joyobox.com/en/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
JoyoBox Cleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
11,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • JoyoBox Cleaner 5.5.0.02018-03-18 JoyoBox Cleaner 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása során […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • CCleaner Business Edition 5.872021-11-16 CCleaner Business Edition 5.87 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • WinSysClean 17.2.02016-09-19 WinSysClean 17.2.0 (0)
  A WinSysClean egy professzionális Windows tisztító, karbantartó szoftver, amivel stabilabbá, megbízhatóbbá teheted az operációs […]