Eusing Free Registry Cleaner Portable 4.6

Az Eusing Free Registry Cleaner Portable egy speciális beállításjegyzék tisztító szoftver, amivel megbízhatóbb, gyorsabb operációs rendszert kaphatsz. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy USB kulcsról is futtatható. Ideális még biztonsági mentések készítésére, a Startup elemek áttekintésére, illetve az itt található bejegyzések alapvető szerkesztésére. Magyar nyelvi támogatással.

A regisztrációs adatbázis kritikus fontosságú értékeket tartalmaz, amik sérülése akár komoly adatvesztést okozhat. Ha ott túl sok olyan bejegyzés található, amik nem mutatnak sehová, komoly teljesítménybéli problémák kiváltói is lehetnek. Ezek orvoslására alkalmas szoftver az Eusing Free Registry Cleaner Portable, ami az átlátható, pontos feladatokra koncentrál.

Az alábbi változat különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, majd igény esetén egy USB adathordozóra is másolható, ezáltal több gépen is futtathatóvá válik. Természetesen akik rendszeresen használnák, mivel rengeteg olyan műveletet hajtanak végre a számítógépen, amik szemetelhetik az adatbázist, nekik az Eusing Free Registry Cleaner Portable installálható változatban is biztosított.

A szoftver kezelőfelülete nem tekinthető látványosnak a nagyobb márkanevekkel összehasonlítva, mégis érdemes kipróbálni, mivel hatékonyan és megbízhatóan működik, ráadásul Magyar nyelven is tud.

Az Eusing Free Registry Cleaner Portable alkalmas, hogy egyetlen kattintással fel lehessen kutatni azokat a beállításjegyzékeket amik nem mutatnak sehová, majd töröljük. Igény esetén azokat manuálisan át lehet tekinteni, a fontosabbakat kizárásokhoz lehet adni, természetesen ez inkább jártasabbak számára tekinthető hasznosnak. A javítás, vagyis azok eltávolítása szintén egyetlen parancs kiadásával hajtható végre.

Az egyéb szolgáltatásai részeként könnyen biztonsági mentést lehet azokról készíteni, majd visszaállítani ha szükségessé válik. Át lehet tekinteni még az automatikusan induló folyamatokat amik ehhez a területhez tartoznak. Ha szerkesztésre volna szükség az Eusing Free Registry Cleaner Portable ebben is támogatást biztosít, értelemszerűen itt is érdemes arra odafigyelni, hogy mit is teszünk valójában.

Telepítés nélkül használható még az alábbi feladatra a Wise Registry Cleaner Portable továbbá az Argente Registry Cleaner Portable őket is érdemes kipróbálni.

Az Eusing Free Registry Cleaner Portable egy telepítés nélkül használható beállításjegyzék, adatbázis tisztító szoftver, ami biztonsági mentések készítéséhez, alapvető szerkesztéshez is megfelelő választás.

Eusing Free Registry Cleaner Portable

Eusing Free Registry Cleaner Portable összefoglaló:

 • Regisztrációs adatbázis tisztító szoftver
 • nem kell telepíteni
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • egyszerű használat ( alapfeladatok esetén )
 • kizárások támogatása
 • Startup kezelő
 • szerkesztő funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.eusing.com/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Eusing Free Registry Cleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Eusing Free Registry Cleaner 4.62023-07-08 Eusing Free Registry Cleaner 4.6 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • Comodo System Utilities 4.0.226743.262016-08-30 Comodo System Utilities 4.0.226743.26 (0)
  A Comodo System Utilities egy professzionális karbantartó szoftver, amivel a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, illetve a […]