WinTools.net Premium 21.11

A WinTools.net Premium egy multifunkciós karbantartó szoftver, rengeteg hasznos funkciót biztosít. Registry tisztító, Startup Manager, duplikátum kereső, Uninstaller, Rendszer konfiguráló, illetve egy végleges fájlmegsemmisítő szolgáltatást is tartalmaz. Magyar nyelvi támogatással.

Egy professzionális rengeteg karbantartási feladatot támogató rendszer optimalizáló szoftver a WinTools.net Premium, az alkalmazásnak köszönhetően egyetlen felületen válik lehetővé a számodra, hogy jobb teljesítményt tudj kihozni a számítógépedből.

A WinTools.net Premium letöltése után, a telepítésekor létrehozhatsz egy indítóikont, ezzel az opcióval egyszerűbben érheted el az alkalmazást.

A WinTools.net Premium funkcióit tekintve, lehetőséged van a regisztrációs adatbázis értékeit optimalizálni, eltávolítani azokat a bejegyzéseket amik teljesen fölöslegesek. Ezen a területen akár biztonsági mentést is készíthetsz, kereshetsz adott bejegyzéseket, vagy ha fontosnak tartod egy adott programhoz tartozó meghatározott Registry értékhez tudsz vele navigálni. Felkutathatsz minden olyan fájlt, ami többszörözött formában van jelen a merevlemezeden, tehát duplikátum kereső funkcióval is el van látva. Ha a géped indulását szeretnéd gyorsítani, erre egy igen egyszerűen használható Startup Manager szolgáltatást tesz elérhetővé. Itt csak annyit kell tenni, hogy az általa felsorolt alkalmazások között kiválasztod azokat az elemeket amiket ritkán használsz.

Hatékony karbantartó szoftver a WinTools.net Premium

Ha alkalmazásokat szeretnél eltávolítani a WinTools.net Premium egy Uninstaller funkcióval teszi ezt lehetővé. A szoftvert nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, emellett áttekinthető, modern felhasználói felülettel bír.

A program néhány rendszer konfigurálási opcióhoz is hozzáférést biztosít, tartalmaz még egy végleges fájlmegsemmisítő funkciót, amivel a bizalmas jellegű tartalmakat törölheted a PC-dről visszaállíthatatlan formában.

A WinTools.net Premium az extra opciói részeként tartalmaz egy beépített fájlkeresőt, nyom takarítót, amivel a böngészők előzményei, illetve a lomtár üríthető ki.

Ingyenesen használható karbantartó szoftver a Wise Care 365, természetesen ő is hasonlóan rugalmasan használható. Privát karbantartási feladatokhoz választhatod a Kcleaner megoldását.

A WinTools.net Premium egy Profi rendszer karbantartó eszköz, tartalmaz Registry, Merevlemez, böngésző pucoló funkciót. Startup Managert, Uninstallert, Windows konfiguráló segédletet. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással.

WinTools.net Premium

WinTools.net Premium összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Registry pucoló funkció
 • Registry kereső, illetve biztonsági mentés Tools
 • uninstaller
 • Startup Manager
 • Duplikátum kereső
 • fájlmegsemmisítő funkció
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.wintools.net/details/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WinTools.net Premium
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinTools.net Professional 21.112021-11-23 WinTools.net Professional 21.11 (0)
  A WinTools.net Professional nevű karbantartó szoftver segítségével komolyabb szakértelem hiányában tudod optimalizálni a Windows […]
 • NETGATE Registry Cleaner 18.0.900.02020-09-20 NETGATE Registry Cleaner 18.0.900.0 (0)
  A NETGATE Registry Cleaner egy multifunkciós karbantartó alkalmazás, ami nem csak a regisztrációs adatbázis hibáit tudja […]
 • WinTools.net 21.112021-11-23 WinTools.net 21.11 (0)
   A WinTools.net teljes körű információval lát el minket gépünkről, emellett képes nagytakarítási műveleteket kezdeményezni és a […]
 • WinUtilities Professional Edition 15.772021-11-20 WinUtilities Professional Edition 15.77 (0)
  A WinUtilities Professional Edition multifunkciós karbantartó szoftver amivel javíthatóak a Windows legjellemzőbben előforduló […]
 • Advanced SystemCare Ultimate 14.0.6.0.2212021-11-16 Advanced SystemCare Ultimate 14.0.6.0.221 (0)
  Az Advanced SystemCare Ultimate multifunkciós karbantartó szoftver ami víruskeresőt is tartalmaz, kapsz még vele registry pucolót, […]