A Cleanmgr+ karbantartóját már Windows 10 rendszeren is használhatod

Remek Windows rendszerre fejlesztett karbantartó szoftver amivel manuálisan lehet kiválasztani, hogy milyen fölösleges fájlokat távolítson el a számítógépről. Azok törlésével stabilabb lesz az operációs rendszer, illetve helyfelszabadítás történhet. A hasznos tulajdonságait a manuális konfigurálásban lehet érzékelni, ami haladó ismeretekkel rendelkezőknek kedvez. A Cleanmgr+ Windows 10 rendszerre is optimális fejlesztésként futtatható.

A program igen egyszerűen tehető használhatóvá, csak ki kell bontani azt a tömörített mappát amit a számítógépünkre eltároltunk, majd el kell indítani. A szoftver csak azokat az összetevőket tudja törölni a számítógépünkről karbantartáskor amiket a számítógép felhasználója kijelöl, itt egy részletes listán lehet azt elvégezni ahol természetesen az összes olyan tartalom, tároló hely megtalálható amit az operációs rendszer, illetve a futtatott szoftvereink használnak, eltárolnak ott olyan átmeneti fájlokat amikre esetenként csak egyszer lesz szüksége. A Cleanmgr+ az elemzés után a felsorolt listán az elérhető felszabadítható helyről is tájékoztat, tehát megjeleníti, hogy azok a fájlok amiket el tud távolítani mekkora helyet foglalnak.

A gyorsítótárhoz, a Temp mappákhoz, DNS tároló fájlhoz, a Windows hibaüzenet naplókhoz, illetve a munkafolyamat előzményekhez használható. A karbantartó szoftver csekélyebb eszközökkel, illetve kevésbé dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik, viszont ingyenes, eredményesen tudja javítani a Windows teljesítményét számos kötelező területhez való hozzáféréssel ami mindenképp szükségesek hogy gyorsabb legyen az operációs rendszer. A Cleanmgr+ itt található ha erre a szoftverre van szükséged.

Cleanmgr+ – Windows karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Cleanmgr+ karbantartóját már Windows 10 rendszeren is használhatod
Szerző
Leírás
Egyáltalán nem igényel telepítést ez a remek, hatékony fejlesztéssel rendelkező karbantartó szoftver, a Cleanmgr+

Kapcsolódó szoftverek