Ideiglenes fájlok törlése az Optimizer karbantartó szoftverrel

A szoftver megkeresi a számítógépen található ideiglenes fájlokat, a Windows feladat, a böngészési előzményeket, akár helyet lehet felszabadítanunk. Több tucat konfiguráló funkciót tartalmaz az Optimizer amivel letilthatunk, illetve engedélyezhetünk Windows funkciókat.

A szoftver egy egyszerűen használható, modern grafikai indítófelülettel futtatható konfiguráló program amivel akár gyorsíthatjuk a Windows rendszert. Telemetria szolgáltatások módosításához is futtatható, sokkal privátabban, biztonságosabban használhatjuk a számítógépet. Javíthatjuk a mappa beállítások, feladatkezelő, parancssor, Windows tűzfal, párbeszédpanel futtatása rendszerleíró problémákat. Az alkalmazással módosíthatjuk a helyi menüt, konfigurálhatjuk az automatikusan induló szoftvereket. A rosszindulatú cím tartományokat blokkolhatjuk a program Host fájl szerkesztő funkciójával, amivel módosíthatjuk, illetve zárolhatjuk.

Feladat előzmények, ideiglenes fájlok törlése

A szoftverek futtatása során rengeteg fölösleges fájlt tárolódik el. Az operációs rendszer lemezkarbantartó funkcióját is futtathatjuk, a Temp mappák tartalma a grafikai rendszerrel eltárolt gyorsítótár, a kézbesítésoptimalizálási fájlok, a használaton kívüli nyelvi erőforrásfájlok, a lomtár tartalma, illetve az ideiglenes fájlok törölhetőek.

A szoftverrel a Windows log fájlok a lomtár, illetve a böngészők webhelyadatai, előzményei, az űrlapadatok törölhetőek, akár helyet szabadíthatunk fel. Karbantartáshoz, illetve konfigurálási feladatokhoz hatékony kiegészítő az Optimizer. Az ideiglenes fájlok, feladat előzmények törléséhez is profi szoftver innen szerezhető be.

Optimizer – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ideiglenes fájlok törlése az Optimizer karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Windows helyreállítási feladatokhoz, karbantartáshoz, konfiguráláshoz hatékony az Optimizer amivel az operációs rendszer, illetve a böngészők feladat előzményeit lehet törölni.

Kapcsolódó szoftverek