Konvertáló programok

DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1

A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár csoportosan tudjuk átalakítani. A Free alkalmazással a bitráta értékeket, a minőséget, a képpont tulajdonságokat is módosíthatjuk, a Videók számítógépen, Android rendszert futtató mobilokkal is megnyithatóak. A Windows 11 operációs rendszeren is futtatható ingyenes Videó konvertáló MP4 Kodek formátumot hoz létre MPEG, AVI, WMV, MKV, FLV, VOB, ASF, DivX, XviD fájlokból. Videók felskálázásához is remek.

Ha nem szeretnénk bonyolult konfigurációval tervezett programokkal Videókat dekódolni, abban az esetben az DVDVideoMedia Free Video Converter egy modern kiegészítő a számítógépen elérhető tartalmak konvertálási munkafolyamataihoz, amivel a tartalmak tulajdonságait is módosíthatjuk.

A DVDVideoMedia Free Video Converter letöltése, a szoftver installálása után az MPEG, AVI, WMV, MKV, FLV, VOB, ASF, DivX, XviD Kodek formátumú Videók egy modern interfésszel elérhető egyablakos kezelőfelületen nyithatóak meg.

A Videók az indítófelületére ráhúzással nyithatóak meg, amivel egy konvertálási feladat listát is készíthetünk. A dekódolási feladat futtatása előtt a fölösleges tartalmakat el tudjuk távolítani, illetve új Videókat tallózhatunk be. A program egy egyablakos kezelőfelülettel futtatható, amivel szerkeszthetjük a Videók mintavételezési frekvenciáját, a bitráta értékét, illetve a képpont paramétereket.

UltraHD felbontású Videók konvertálásához is remek a DVDVideoMedia Free Video Converter

A szoftverrel akár Android rendszerrel elérhető mobilra, illetve akár játékkonzolokra remek minőségű tartalmat lehet készíteni amivel akár csoportosan konvertálhatunk. A DVDVideoMedia Free Video Converter felirattal, illetve akár több hangsávval készített tartalmakhoz is hatékony MKV konvertáló amivel akár UltraHD képpont jellemzőjű fájlokat is létrehozhatunk. A DVDVideoMedia Free Video Converter Videók képpont jellemzőinek a szerkesztéséhez is hatékony, fel tudjuk a Videókat skálázni.

AppleTV, illetve mobilokkal lejátszható Videók létrehozásához a MediaHuman Video Converter, Videók vágásához, konvertálási feladatokhoz a Format Factory kitűnő.

A DVDVideoMedia Free Video Converter nagyszerű a gyakoribb Videó Kodekek MKV fájlformátumra konvertálásához. Az alkalmazás a tartalmaink minőség, bitráta, illetve képpont tulajdonságainak a szerkesztési feladataihoz is hatékony. Csoportosan dekódolhatjuk a multimédiás tartalmakat.

DVDVideoMedia Free Video Converter

DVDVideoMedia Free Video Converter Összefoglaló:

 • Videó konvertáló
 • MKV fájlformátum létrehozásához
 • Videók csoportos konvertálása
 • képkockasebesség szerkesztése
 • Videók képpont tulajdonságainak a módosítása
 • multimédiás tartalmak minőségének szerkesztése
 • Táblagépekkel, mobilokkal lejátszható Videók létrehozása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.dvdvideomedia.com/videoconverter.html
DVDVideoMedia Free Video Converter letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DVDVideoMedia Free Video Converter
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Moo0 Video Converter 1.222018-04-02 Moo0 Video Converter 1.22 (0)
  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás […]
 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]
 • Video Shaper 5.82024-06-03 Video Shaper 5.8 (0)
  A Video Shaper egy profil, illetve manuális multimédiás tartalom kimeneti tulajdonsággal konfigurálható videó szerkesztő. A Free […]
 • Hitpaw Video Converter 4.1.22024-05-08 Hitpaw Video Converter 4.1.2 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free […]
 • Simple Video Editor 1.7.2.02024-04-17 Simple Video Editor 1.7.2.0 (0)
  A Simple Video Editor nem csak Videók vágási feladataihoz hanem a hangerejének a módosításához is nagyszerű, bármely szerkesztési […]

Szólj hozzá