ChrisPC Free Video Converter 3.85

A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként futtatható konvertáló rengeteg formátumot támogat továbbá profil formájában választhatod ki hogy mi jellemezze a kimenetet. Itt támogatja az AVI, FLV, MKV, DivX kiterjesztéseket.

A konvertálás mint munkafolyamat a kezdőknek valódi rémálomnak tud számítani, mivel rengeteg speciális beállításra van szükség, amiről elsőre nem biztos hogy el tudják dönteni, hogy az mire való, illetve mit is kapnak végeredményként. Számukra az egyszerűbb a jobb. De mit is érdemes akkor hogy bevessenek annak az érdekében, hogy videóik a lehető legkevesebb beállítással megfelelő formátumban legyen elérhető? A kérdésre az egyik legjobb válasz a ChrisPC Free Video Converter.

Felépítése révén kifejezetten a szóban forgó, kevés ismerettel rendelkező felhasználói tábort célozza meg, ráadásul a beállításokkal sem kell az időt vesztegetni. A letölthető telepítőkészlet egy kliens is egyben, ami beszerzi és végig navigál a ChrisPC Free Video Converter telepítésén. Ez gyorsan végrehajtható, azonnal használatra készen áll az első konvertálásra.

Maga a kezelőfelület mindamellett hogy áttekinthető, beépített skin segítségével megváltoztatható. Dekódolás esetén módodban áll, hogy akár teljes mappák tartalmát át tudd alakítani, tehát támogatja a kötegelt munkafolyamatokat.

Ha betallóztad azt a videót amit át szeretnél alakítani, csak annyi teendőd van, hogy kiválaszd a legördülő listáján azt a formátumot amit szeretnél kapni.

Itt támogatja: AVI, MKV, WMV, XviD, FLV továbbá néhány népszerűbb Mobil márkát.

A beállításoknál lehetőség van még arra, hogy megváltoztasd a ChrisPC Free Video Converter alapértelmezett mentési mappáját, ezt javasolt is végrehajtani, mivel a végeredmény hamarabb megtalálható. Ha ettől mégis több lehetőségre tartasz igényt, ami a beállításokat illeti, próbáld ki a Format Factory megoldását, vagy a Freemake Video Converter nevű alkalmazást.

Összességében nézve a ChrisPC Free Video Converter egy kötegelt feladatokat is támogató videó átalakító szoftver, ami a felépítése révén kifejezetten a kezdő számítógép tulajdonosoknak kedvez.

ChrisPC Free Video Converter

ChrisPC Free Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • kötegelt munkafolyamatok támogatása
 • egyszerű, áttekinthető felület
 • skin támogatás
 • több népszerű kodeket ismer
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.freevideoaudioconverter.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ChrisPC Free Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Vov Video Converter 1.02017-06-07 Vov Video Converter 1.0 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • Soft4Boost Video Converter 3.6.9.5032016-10-06 Soft4Boost Video Converter 3.6.9.503 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési […]
 • Prism Video Converter 2.632016-09-11 Prism Video Converter 2.63 (0)
  A Prism Video Converter egy korszerű, több népszerű formátumot támogató konvertáló alkalmazás. Kimeneti formátumként […]
 • Zebra Total Video Converter 2.32017-02-11 Zebra Total Video Converter 2.3 (0)
  A Zebra Total Video Converter egy audió, illetve videó fájlok átalakítására alkalmas szoftver. Konvertálásnál támogatja az […]
 • ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.402015-03-08 ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.40 (0)
  A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter egy több funkciós videó letöltő program. Egy munkafolyamaton belül lehetőség van a […]