ChrisPC Free Video Converter: Videó konvertálás, audió tartalmak átalakítása egyetlen programmal

Mobilra, Windows rendszerre tervezett médialejátszókhoz kifejlesztett konvertáló alkalmazás a ChrisPC Free Video Converter. Az igazán remek felhasználói felületen rengeteg népszerű kodek választható ki videókhoz, zenei tartalmakhoz, ahol az sem probléma ha egy feladaton belül egyszerre több tartalmat is át szeretnénk alakítani.

Az ingyenes alkalmazással videókat, illetve zenei fájlokat lehet átalakítani kompatibilis formátumra mobil készülékekhez, illetve PC-re. A programról több előnyös jellemzőt is el lehet mondani, ilyen a rengeteg támogatott kodek formátum, illetve a nagyon egyszerű használat, ezt inkább a felhasználóbarát felületnek köszönheti. A ChrisPC Free Video Converter külön képes kezelni a videókat, illetve hanganyagokat tartalmazó multimédiás fájlokat, azokat a kiválasztott minőségben képes konvertálva átalakítani, a kodek formátumot egy legördülő listán lehet meghatározni a számára. Itt egyszerre több fájl is kiválasztható kötegelt feladat támogatással áll rendelkezésre. Akik a mobiljukon szeretnének egy kedvenc tartalmat megtekinteni, arra is mód van, profil szerint lehet kiválasztani a beállításokat hozzá hogy megfelelő paraméterekkel rendelkezzen majd.

A ChrisPC Free Video Converter felhasználói felületének köszönhetően három lépés kell csak hogy eredményt érjünk el. Be kell tallózni a multimédiás tartalmakat, ki kell választani a kodek formátumot, majd a hozzá tartozó felbontást, illetve jellemzőket. A végeredményt természetesen ott fogja eltárolni ahová korábban kiválasztottuk. A szoftver ezen a linken szerezhető be.

ChrisPC Free Video Converter – Videó konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ChrisPC Free Video Converter: Videó konvertálás, audió tartalmak átalakítása egyetlen programmal
Szerző
Leírás
Profil szerint használható konvertáló alkalmazás Windows-ra: ChrisPC Free Video Converter

Kapcsolódó szoftverek