Format Factory: AVI, 3GP, GIF, OGG, MP2, JPG, PNG Konvertáló, profi szerkesztő funkciókkal

Ez a teljesen ingyenesen használható konvertáló szoftver az összes videó, kép, illetve zenei formátumot támogatja dekódoláshoz, szerkesztéshez. Az Impozáns felhasználói felülettel rendelkező program a Format Factory az egyik legnagyobb tudással rendelkező szoftver, ami a minőséget, a gyors eredményeket tartja fontosnak. Az egyik legjobb megoldás.

A program, a Format Factory abban az esetben nyerheti el a tetszésedet, ha egyetlen alkalmazással szeretnéd az összes létező multimédiás fájlformátumot dekódolni, szempont az ingyenesség, egyszerű használat, illetve a minőség megőrzése. A programot videóknál szerkesztéshez is felhasználhatod, ahol akár azt vághatod, így könnyedén eltávolítható minden olyan részlet ami nem belevaló a médiafájlba. Itt a konvertáló szoftver médialejátszóját lehet felhasználni, vele kiválaszthatóak a kívánt részletek. Több tartalom egyesítéséhez, speciális ISO fájlok kezeléséhez is optimális választás. Mivel Magyar nyelven is használható, a telepítése után hamar kiismerhető, hogy milyen funkciók csalogathatóak ki belőle. Szerkesztéskor a médiatartalom egyesítésén, illetve darabolásán kívül azon minőségbéli testre szabások is végrehajthatóak, ha biztonsági mentést készítenél egy korábban készített DVD lemezről, a Format Factory a megfelelő eszközkészletet biztosítja ehhez. Az ingyenesen kipróbálható konvertáló innen tölthető le.

Format Factory – Konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Format Factory: AVI, 3GP, GIF, OGG, MP2, JPG, PNG Konvertáló, profi szerkesztő funkciókkal
Szerző
Leírás
Ingyenes, ígéretes konvertáló filmekhez, zenékhez, képekhez. A Format Factory videó vágó funkciót is biztosít akár egyedi projektek létrehozásához.

Kapcsolódó szoftverek