CleverPDF: PDF konvertáló, akár PowerPoint fájlokhoz

A szoftver egy komoly funkciótámogatással rendelkező PDF kezelő, amivel több népszerűbb formátumba is lehet dekódolni, többek között PowerPoint fájlok is kiválaszthatóak. A CleverPDF szerkesztőjével titkosíthatod is azt ha csak saját felhasználásra szánnád.

PDF dokumentumokat konvertálnál, általában rengeteg formátummal van dolgod? Próbáld ki a CleverPDF megoldását, amivel még szerkesztheted is azokat. A PDF mindenes program egy igazán remek megoldás ha egy alkalmazással szeretnél minden ma szükségesnek tekinthető feladatot elvégezni, amik PDF fájloknál fel tud merülni.

PowerPoint- PDF konvertálás…

A program erőssége az igen dinamikus konvertálási funkciók, ahol akár több tartalmat is egyesíthetsz, azért hogy azt később egyetlen fájl formájában tudd később felhasználni. Optimalizálható, vagyis tömöríteni is lehet, ennek köszönhetően csekélyebb helyet foglal majd. Könnyebben megosztható. Szerkesztéskor a felhasználója szabad kezet kap, tehát semmilyen korlátozást nem tapasztalhatunk, szinte minden fájltípust ki tudsz választani azért hogy hozzáadhasd. PowerPoint, EPUB tartalmak megnyitása, illetve szerkesztése, az azok megbízható konvertálása, minden amire szükséged lehet. Itt PDF fájlt tudsz EPUB-ba, illetve PowerPoint-ot képes PDF fájlba átalakítani. Ingyenes használat esetén csak néhány oldalas dokumentum fájlokat tud kezelni. A szabadon kipróbálható program innen szerezhető be.

CleverPDF: PDF kezelő program konvertáláshoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CleverPDF: PDF konvertáló, akár PowerPoint fájlokhoz
Szerző
Leírás
PDF konvertáló, szerkesztő szoftver ami rengeteg formátumhoz felhasználható. A CleverPDF megoldása PowerPoint fájlok PDF-be való dekódolása is lehetséges.

Kapcsolódó szoftverek