PDF Shaper Free: Hozz létre PDF fájlokból fotó jellegű tartalmat

Az irodai szoftverrel PDF fájlokból lehet képeket készíteni a szükséges formátum választékban. A remek felhasználói felülettel rendelkező PDF kezelő szoftver rengeteg hasznos feladatra felhasználható szerkesztéskor, a PDF Shaper Free feliratozásra is tartalmaz kiegészítőt.

Ingyenes használati lehetőséggel rendelkező PDF fájl szerkesztő program ami funkcionálisan konvertáláskor biztosítja azokat az eszközöket amik mindenképp előnynek számítanak. Konvertálni rengeteg formátumba lehet, ilyen a PDF fájlból való kép létrehozása, vágás, átméretezés és egyéb módosítási funkciók.

A PDF Shaper Free nevű alkalmazással nagyon egyszerűen lehet dokumentum tartalmakból fotót készíteni. Ha egy létező dokumentum fájlból szeretnél kinyerni adott részeket, esetleg szöveges tartalmat, képet, egyéb multimédiás fájlokat, ez is lehetséges, külön funkcióval rendelkezik, ahol néhány speciális beállítást is hozzá lehet igazítani.

A program több csomagban is beszerezhető, az aktuális kiadás a szabadon kipróbálható verziója ami néhány alapvető szerkesztő funkciót nem tartalmaz.

Titkosíthatod a PDF fájlt, feliratokat lehet rajta elhelyezni úgy, mint bármely akár képszerkesztő program használata során.

A PDF Shaper Free aktuális kiadása innen szerezhető be, profi szoftver az említett fájlok módosításához ahol nem kell komolyabb ismeret, hogy eredményt érhessünk el.

PDF Shaper Free – PDF szerkesztő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF Shaper Free: Hozz létre PDF fájlokból fotó jellegű tartalmat
Szerző
Leírás
Univerzális PDF fájl szerkesztő szoftver amivel a tartalmakat konvertálni, képeket létrehozni is lehet belőle, nem más mint a PDF Shaper Free

Kapcsolódó szoftverek