PDF fájlok feliratozásához választható az Add Watermark to PDF

Nagyon egyszerűen lehet egyszerre több PDF fájlt feliratozni ezzel az remek irodai programmal amivel kiválóan van mód meghatározni a tartalomhoz a fontosabb tulajdonságokat. Az Add Watermark to PDF-t érdemes használni ha minimális időráfordítással akarunk eredményt elérni.

PDF tartalmak módosításakor rengeteg feladatot el lehet végezni, ilyen a fájlok feliratozása, az több területen lehet szükséges. Ezt az összes PDF fájl szerkesztő szoftver tartalmazza mint szerkesztő eszköz. Ha csak erre a képességére van szükség az Add Watermark to PDF nevű programot javasolt kipróbálni ami egy lényeges funkció felszereltséggel rendelkező megoldás, hogy gyorsan, hatékonyan, minőség megőrzése szerint módosítsunk PDF tartalmakat.

Egyszerre több PDF fájl feliratozása

Egyszerre több fájl esetén használható PDF feliratozáskor ahol egy adott oldal, vagy egy teljes fájl is kiválasztható ehhez. A tartalom testre szabásánál az elhelyezkedés az áttetszőség, a betűk színe mérete több profil szerint módosítható. A beállításait bármikor újból használhatjuk így az egyik legjobb megoldás ha PDF fájlt szeretnénk feliratozni, az Add Watermark to PDF prémium programokra jellemző eszközökkel futtatható. Innen lehet letölteni.

Add Watermark to PDF – PDF feliratozó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF fájlok feliratozásához választható az Add Watermark to PDF
Szerző
Leírás
PDF fájlok gyors feliratozásához tökéletes szerkesztő program a Add Watermark to PDF

Kapcsolódó szoftverek