Letölthető az Icecream PDF Editor 2.20 ( PDF szerkesztő alkalmazás )

Megjelent az Icecream PDF Editor 2.20 PDF szerkesztő program amivel a PC-n lehet dokumentum tartalmakat kezelni, létrehozni. A legegyszerűbb módszerrel lehet a tartalmaid szerkesztéséhez szükséges funkciókat használnod.

Egy fejlett eszköz amivel a tartalmak megtekintésén kívül szerkeszteni is lehet a tartalmat, saját PDF fájlok hozhatóak létre, illetve a meglévőket módosíthatjuk több igen hasznos szerkesztő eszközzel.

Egyszerre több szerkesztési feladatot is elvégezhetünk vele, egy több ablakos felhasználói felülettel rendelkezik ahol a korábban említett párhuzamos munkafeladatok végezhetőek el. Ilyen jellegű feladatot csak néhány szerkesztő tartalmaz.

Nemrég adták ki a szoftver legfrissebben kiadott verzióját az Icecream PDF Editor 2.20-at. Néhány hasznos fejlesztést kapott amivel hatékonyabb irodai feladatokat lehet elvégezni.

Szerkesztéshez objektumokat, vagy akár multimédiás fájlok is felhasználhatóak, illetve a szövegformázáshoz szükséges funkciók minden eszköze rendelkezésre áll.

A program legfrissebb kiadott verziója innen szerezhető be. A kereskedelmi verzió több funkciót tartalmaz, ez az ingyenes kiadása.

Icecream PDF Editor 2.20 – PDF szerkesztő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az Icecream PDF Editor 2.20 ( PDF szerkesztő alkalmazás )
Szerző
Leírás
Megjelent az ingyenes PDF kezelő szoftver legfrissebb kiadása a Icecream PDF Editor 2.20

Kapcsolódó szoftverek