Blog

PDF Replacer: PDF dokumentum fájl szerkesztő

Haladó ismeretekkel rendelkező felhasználók számára kitalált korszerű PDF szerkesztő szoftver, amivel a bennük található szöveges rész cserélhető ki szabadon a számunkra megfelelő tartalomra.

A PDF Replacer jelenleg az egyetlen irodai szoftver amit pontosan erre a feladatra kifejlesztettek.

A célalkalmazásként használható irodai szoftverrel nagyon egyszerűen tudod szerkeszteni a PDF fájljaidat. Azzal könnyedén cserélhetőek ki a szöveges jellegű tartalmak olyan alternatívára ami az adott felhasználási területhez megfelel. A felhasználói felülete teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, néhány kattintással azonnal használható, csak a szerkesztendő dokumentum fájlt kell betallózni.

Mire használhatjuk fel…

A PDF Replacer a megfelelő szoftver, ha rendelkezel egy olyan PDF dokumentum fájllal, amit módosítani, szerkeszteni kell, abból el szeretnél távolítani egy adott szöveges részt, és azt helyettesítenél egy másikkal. A program más feladatra nem használható, csak ezt támogatja. Csekély erőforrás, méret, egyszerű használat, azonnali eredmény jellemzi a hasonló PDF szerkesztő programokkal összehasonlítva. A honosított nyelvi támogatáson kívül egyéb fordítások is rendelkezésre állnak, alapértelmezés szerint a PDF kezelő szoftver magától kiválasztja a PC-n futó operációs rendszerhez egyező konfigurációt. A szöveges tartalmak cseréjét támogató irodai alkalmazás innen érhető el. Ingyenes használat esetén némi használatbéli korlátozás fedezhető fel. Szabad felhasználáskor kisebb projektekhez javasolt választani.

PDF Replacer -PDF szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF Replacer: PDF dokumentum fájl szerkesztő
Szerző
Leírás
PDF dokumentum fájlok szerkesztéséhez ideális Windows Tools: PDF Replacer

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá