Így konvertálj egyszerűen PDF fájlokat az Icecream PDF Converter nevű alkalmazással

Hatalmas előnye, hogy ingyenesen van rá lehetőség, hogy rengeteg ma használatos formátum esetén válaszd konvertálásra. Az Icecream PDF Converter irodai szoftver kiegészítője akár tömeges konverziós feladatokhoz is egy ideális szoftver.

Az irodai alkalmazás az Icecream PDF Converter egy méltán népszerű program azok között akik rendszeresen szoktak PDF fájlokat konvertálni. Az egyik előnye az egyszerű használat, illetve hogy akár egyszerre több fájlt is dekódolhatsz szinte bármilyen formátumra amellett hogy a végeredmény maradéktalanul tartalmazza az összes olyan tulajdonságot amire szükség van a felhasználás helyén.

PDF fájlok szerkesztése…

Konvertáláson kívül akár néhány kattintással tudsz fájlokat egyesíteni, csak a szükséges tartalmakat kell neki betallózni, majd ha kell néhány fontosabb beállítást is meghatározhatsz. A Magyar nyelvű szoftver PDF fájlokból fotót, vagy akár visszafelé történő feladatokat is lehetővé tud tenni. Az alap változat ingyenes, akiknek elnyeri a tetszését, azok meg is vásárolhatják, ami sokkal több funkciót kínál, ilyen a korábban említett tartalmak egyesítése, jelszó védett projektek, szabadon választható oldal elrendezési módszerek. Az Icecream PDF Converter ingyenes változata ezen a linken található.

Icecream PDF Converter: PDF szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Így konvertálj egyszerűen PDF fájlokat az Icecream PDF Converter nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Icecream PDF Converter - PDF konvertáló, remek funkció támogatással

Kapcsolódó szoftverek