Icecream PDF Converter 2.86

Az Icecream PDF Converter egy speciális dekódoló alkalmazás amivel számos népszerű fájlformátumot tudsz PDF kimenetűvé alakítani, vagy akár ezt visszafelé is meg lehet tenni. Tud JPEG, E-book, HTML, DOC fájlokkal is dolgozni. Ez a Free alkalmazás teljes Magyar támogatással bír, ráadásul igen egyszerű a használata. Konvertáláshoz remek választás. Ideális választás PDF-ből JPG-t gyártani.

Böngészés során egyre többször találkozhatunk olyan tartalommal, ahol a kérdésünkre a választ PDF dokumentumokban találhatjuk meg, esetenként újakat hoznánk létre egy adott hagyományos text fájlból, vagy hasonló jellegű állományból. Átalakításhoz, konvertáláshoz mindenképp szükség lesz egy célspecifikus programra, ami ebben segít. Ilyen az Icecream PDF Converter ami mindamellett ingyenesen is futtatható, kifejezetten az egyszerűséget, használhatóságot, azonnali eredményeket képviseli.

A telepítőfájl viszonylag gyorsan telepíthető, ahol csak néhány információt kell megadni, maga az installálás jelenleg még nem honosított, de az első indításakor már Magyar felhasználói felület fogadja a kipróbálóit. Itt minden fölösleges lehetőségtől mentes, nem kell hosszasan konfigurálni, hogy használni tudjuk. A konvertálásra szánt fájlt a PDF konvertáló, az Icecream PDF Converter felületére több módon is importálni lehet, vagy a jó öreg betallózásos módszerrel, esetleg húzd és ejtsd eljárással. Itt egyszerre több tartalmat is megadhatunk, így kötegelten is munkára fogható.

Szerencsére az Icecream PDF Converter támogatja, hogy külön mentési útvonalakat határozzunk meg a számára ez a könnyebb navigálhatóságot teszi lehetővé.

Vele PDF-ből JPG fájlt tudsz csinálni, vagy hagyományos, JPG, PNG, BMP, TIFF, EPUB, MOBL, FB2, HTML, HTM, DOC, DOCX, XLS, XLSX, ODT, ODS kiterjesztésekből PDF-et. Ha összeállítottad az átalakításra szánt listát, egy kattintással, gyorsan át is konvertálja az előzőleg, általad megadott helyre.

Elérhető Pro változatban is.

A kínálatunkban rengeteg hasonló szoftver érhető el, a PDF Shaper titkosítási eljárásokat is támogat a bizalmas tartalmakhoz. Új dokumentumok létrehozásához a PDF24 Creator alkalmas. A címben szereplő alkalmazás alternatívájának a Total PDF Converter felel meg.

Az Icecream PDF Converter egy Magyar nyelvi támogatással bíró konvertáló eszköz amivel dokumentumokat, képeket lehet átalakítani, oda-vissza.

Icecream PDF Converter

Icecream PDF Converter összefoglaló:

 • PDF konvertáló program
 • egyszerű kezelés
 • fogd és vidd támogatás
 • rengeteg formátumot ismer
 • elérhető pro változatban
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://icecreamapps.com/PDF-Converter/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Icecream PDF Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDFMate PDF Converter 1.812017-08-29 PDFMate PDF Converter 1.81 (0)
  A PDFMate PDF Converter egy PDF fájlok konvertálására, illetve szerkesztésükre használható program. Több népszerűbb formátumot is […]
 • XnConvert 1.94.02021-10-05 XnConvert 1.94.0 (0)
  Az XnConvert egy speciális segédalkalmazás, amivel képeket lehet konvertálni, számos népszerű formátumba. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • XnConvert Portable 1.94.02021-10-05 XnConvert Portable 1.94.0 (2)
  Az XnConvert Portable egy közel 500 formátumot támogató fotófeldolgozó alkalmazás, ami konvertálásra és átméretezésre is alkalmas. Az […]
 • PDF Shaper 11.42021-09-28 PDF Shaper 11.4 (0)
  A PDF Shaper egy igen széleskörűen használható PDF konvertáló szoftver, ami ideális RTF kiterjesztések gyártásához. Ez a Free […]
 • Free Image Converter 2.02021-08-19 Free Image Converter 2.0 (0)
  A Free Image Converter egy kötegelt feladatokhoz használható képszerkesztő program amivel képeket lehet konvertálni. A Free […]