PDFMate PDF Converter 1.81

A PDFMate PDF Converter egy PDF fájlok konvertálására, illetve szerkesztésükre használható program. Több népszerűbb formátumot is támogat, legyen az EPUB, TEXT, HTML, SWF, DOC, képkimenetek, vele PDF fájlokból JPEG formátumot is elő lehet állítani. Magyar nyelven próbálható ki. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Az alábbi alkalmazás hamar elnyeri a tetszésedet abban az esetben ha egy nagyon egyszerűen használható, egyben modern lehetőségeket biztosító konvertáló alkalmazást keresel abból a célból, hogy PDF fájlokat tudj konvertálni. A PDFMate PDF Converter több ma elterjedt formátumban is tud dolgozni, menteni tartalmakat.

A PDFMate PDF Converter letöltését követően telepítsd az alkalmazást, ezt követően a szoftver automatikusan felajánlja annak a lehetőségét, hogy használatba vehesd.

A PDFMate PDF Converter a hasonló PDF konvertáló szoftverekkel összehasonlítva nem tartalmaz annyi extra funkciót, viszont a kezelőfelülete igen modern, látványos megjelenésű.

A konvertálandó PDF fájlt csak egyszerűen a felületére kell húzni, majd a szoftver alsó estköztárán ki kell választani azt a formátumot amit szeretnél kapni. Szerencsére itt több ma népszerű kimenet is kiválasztható, EPUB, TEXT, HTML, SWF, DOC, illetve egy speciális opció, ahol PDF fájlokból tudsz képet készíteni konvertálással.

A PDFMate PDF Converter beállításainál előre megadható néhány változó, amivel a mentendő fájl fontosabb tulajdonságait lehet megadni. Képpé való konvertálás esetén konfigurálható, hogy a média fájl tartalmilag egyetlen projektbe legyen elmentve.

PDF fájlra való konvertáláskor megadható a fájl mérete, az elrendezés, illetve ha szükségesnek éreznéd azt jelszóval is le tudod védeni. Az alkalmazás egy munkafolyamaton belül egyszerre több fájlt is tud szerkeszteni, akár teljes mappákat is betallózhatsz.

A PDFMate PDF Converter elérhető prémium változatban is, ami sokkal több extra lehetőséghez biztosít hozzáférést. A végeredményt sokkal alaposabban lehet testre szabni, természetesen az ingyenes kiadás is biztosít annyi lehetőséget, ami otthoni felhasználás esetén elégséges lehet általános feladatokhoz.

A kínálatunkat tekintve számos igen népszerű, rengeteg extra lehetőséggel ellátott PDF szerkesztő, konvertáló szoftver érhető el, ilyen a PDF Shaper a PDF24 Creator, illetve az Icecream PDF Converter ami több formátummal el tud boldogulni.

A PDFMate PDF Converter egy Magyar nyelvű, ingyenes PDF fájlok konvertálására használható program, vele EPUB, TEXT, HTML, SWF, DOC, kép formátumokat tudsz előállítani. Elérhető fizetős változatban is.

PDFMate PDF Converter

PDFMate PDF Converter összefoglaló:

 • PDF konvertáló alkalmazás
 • korszerű felhasználói felület
 • több népszerűbb formátumba tud menteni
 • PDF képpé konvertálásához
 • Kötegelt feladat támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pdfmate.com/pdf-converter-free.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDFMate PDF Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icecream PDF Converter 2.892021-11-02 Icecream PDF Converter 2.89 (1)
  Az Icecream PDF Converter egy speciális dekódoló alkalmazás amivel számos népszerű fájlformátumot tudsz PDF kimenetűvé alakítani, […]
 • PDF Shaper 13.82023-11-02 PDF Shaper 13.8 (0)
  A PDF Shaper egy igen széleskörűen használható PDF konvertáló szoftver, ami ideális RTF kiterjesztések gyártásához. Ez a Free […]
 • Soft4Boost Document Converter 6.3.72020-06-19 Soft4Boost Document Converter 6.3.7 (0)
  A Soft4Boost Document Converter egy speciális irodai alkalmazás, amivel számos ma elterjedt dokumentum formátumot tudsz átkonvertálni […]
 • PDF Candy Desktop 2.872020-02-20 PDF Candy Desktop 2.87 (0)
  A PDF Candy Desktop egy rendkívül erőteljes PDF fájl szerkesztő program amivel konvertálni titkosítani, egyesíteni, darabolni és még […]
 • Convert PDF to Image 10.102016-02-21 Convert PDF to Image 10.10 (0)
  A Convert PDF to Image nevű program egy speciális konvertáló amivel PDF ből akár JPEG formátumot tudsz gyártani néhány lépésben. […]