Irodai szoftverKonvertáló programok

Soft4Boost Document Converter 6.3.7

A Soft4Boost Document Converter egy speciális irodai alkalmazás, amivel számos ma elterjedt dokumentum formátumot tudsz átkonvertálni könnyedén. A betallózott fájl megtekintésében is támogat. Ideális még PDF fájlok JPEG formátumba való átalakításához. A fontosabb támogatott formátumokat tekintve ismeri a DOC, ODT, TXT, HTML, RTF, GIF kiterjesztéseket. Magyar nyelvű. Free alkalmazás.

Irodai munkák esetén rengeteg speciális igény merülhet fel a szöveges dokumentumok kezelésekor. Sokszor az azok formátuma meg tudja nehezíteni az azokkal való további munkálatokat, ez ma már nem akkora probléma, mivel akár azokat át is lehet konvertálni, erre rengeteg program szerezhető be. Kifejezetten ilyen jellegű feladatok ellátásra lett megtervezve a Soft4Boost Document Converter, amit nagyon egyszerű használni, amellett hogy biztosítja azokat a legalapvetőbb funkciókat, amik itt nélkülözhetetlenek.

A Soft4Boost Document Converter letöltése után, a telepítésekor előre megadhatod a számára a telepítési könyvtárat, illetve létre is hozhatsz egy ikont az asztalon. Így az igényeihez igazodva használhatod a későbbiekben.

Az első indítását követően egy igazán remek, célorientált felhasználói felületet kapsz. A konvertálásra szánt dokumentum betallózható, vagy egyszerűen a felületére is húzhatod. Ami igen hasznos az esetében, hogy nem csak dekódolásra használható, vele külön alkalmazás nélkül lehet azokat megtekinteni, a több oldalas dokumentumok lapozhatóak, adott részletekre rá tudsz nagyítani. Szükség esetén ki is nyomtathatod azt.

Soft4Boost Document Converter formátumok:

A Soft4Boost Document Converter rengeteg formátumot ismer, akár azokat képpé is lehet alakítani, ezeket tekintve támogatja a PDF, DOC, DOCX, RTF, ODT, TXT, HTML, JPEG, TIFF, GIF, PNG, EPUE és még számos ismert és kevésbé elterjedt fájlformátumot. Így minimális az esély hogy olyan fájllal lenne dolgunk amit ne tudna megnyitni.

A Soft4Boost Document Converter néhány testre szabási opciót is biztosít, vízjelezheted azt egy munkameneten belül, módosítható a hozzáférési jogosultság. A szoftver kinézetét beépített skinek segítségével lehet megváltoztatni.

A PNG To PDF Converter Software megoldásával képekből tudsz PDF fájlokat készíteni, ezt a Icecream PDF Converter is támogatja, az utóbbi program szintén alkalmas dokumentum fájlok konvertálásához.

A Soft4Boost Document Converter egy ingyenes, Magyar nyelvi támogatással bíró konvertáló szoftver, amivel dokumentumokat tudsz átalakítani. Opcionálisan képformátumokat is támogat. Nagyon egyszerű használni.

Soft4Boost Document Converter

Soft4Boost Document Converter összefoglaló:

 • Dokumentum konvertáló program
 • fogd és vidd támogatás
 • rengeteg mentési formátumot ismer ( PDF To JPG )
 • skinezhető felület
 • beépített dokumentum olvasó
 • alapvető szerkesztési lehetőség ( feliratozás )
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/document-converter

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Soft4Boost Document Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • File Converter 2.0.22024-04-22 File Converter 2.0.2 (0)
  A File Converter eszközével igény szerint tudunk fájlokat helyi menüből akár kötegelten konvertálni. A szoftver tökéletesen működik […]
 • AVS Document Converter 4.3.2.2732024-02-02 AVS Document Converter 4.3.2.273 (0)
  Az AVS Document Converter nevű alkalmazással szöveges dokumentumokat tudsz átalakítani számos népszerű elterjedt formátumba. Többek […]
 • Icecream PDF Converter 2.892021-11-02 Icecream PDF Converter 2.89 (1)
  Az Icecream PDF Converter egy speciális dekódoló alkalmazás amivel számos népszerű fájlformátumot tudsz PDF kimenetűvé alakítani, […]
 • PDFMate PDF Converter 1.812017-08-29 PDFMate PDF Converter 1.81 (0)
  A PDFMate PDF Converter egy PDF fájlok konvertálására, illetve szerkesztésükre használható program. Több népszerűbb formátumot is […]
 • PDF Shaper 14.22024-05-29 PDF Shaper 14.2 (0)
  A PDF Shaper egy igen széleskörűen használható PDF konvertáló szoftver, ami ideális RTF kiterjesztések gyártásához. Ez a Free […]

Szólj hozzá