AVS Document Converter 3.1.2.247

Az AVS Document Converter nevű alkalmazással szöveges dokumentumokat tudsz átalakítani számos népszerű elterjedt formátumba. Többek között támogatja, hogy létrehozz HTML, DOC, TXT, eBook, ODT kimeneteket. Az alkalmazással PDF fájlokból JPEG formátumot is elő tudsz állítani. Nagyon egyszerűen használható, feliratozási lehetőséget is biztosít. PDF nézegető funkcióval.

Egy speciális konvertálási feladatokra tervezett irodai szoftver az AVS Document Converter amivel néhány egyszerű lépésben tudsz PDF fájlokból egyéb elterjedt kimenetet létrehozni. Egy beépített PDF nézegető funkciót is tartalmaz.

Az AVS Document Converter letöltése után ha szükséges a telepítésekor integrálhatóvá válik a jobb egérgombos menühöz, így az adott formátumra kattintva azonnal kezelhetővé válik az alkalmazással.

Az AVS Document Converter használata nagyon egyszerű, az átalakításra szánt PDF fájlt egyszerűen a felületére tudod húzni, vagy a korábban említett módszerrel jobb egérgombos kattintással is kezdeményezhető a konvertálás. Az utóbbi eljárás esetén sokkal kevesebb felhasználói interaktivitásra van szükség. Ebben az esetben csak a formátumot kell kiválasztani. Ha némileg testre szeretnéd szabni a végeredményt, abban az esetben az első módszert javasolt választani, ekkor feliratokat is elhelyezhetsz a végeredményen, automatikusan átnevezhető, vagy egyszerűen képeket lehet kinyerni PDF fájlokból. Feliratozás esetén egyedi betűcsalád, illetve színvilágot lehet választani.

Az AVS Document Converter fontosabb támogatott formátumokat tekintve HTML, DOC, DOCX, TXT, eBook, ODT, RTF kimenetek között lehet választani.

Az AVS Document Converter tartalmaz egy egyszerűbb PDF nézegető funkciót, amivel a megnyitott fájlra rá lehet nagyítani, illetve a több oldalas dokumentumok egyszerűen lapozhatóak.

Az AVS Document Converter ingyenes használat esetén egy alig észrevehető vízjelet helyez el a kimeneti fájlon.

Hasonló PDF konvertáló alkalmazás még a Soft4Boost Document Converter, illetve az Icecream PDF Converter mindkét alternatíva teljesen ingyenesen próbálható ki bárki számára.

Az AVS Document Converter egy speciális konvertáló szoftver, amivel PDF fájlokat tudsz dekódolni HTML, DOC, DOCX, TXT, eBook, ODT, RTF kimenetekbe, vele akár PDF fájlokból képeket ( JPEG ) is elő tudsz állítani.

AVS Document Converter

AVS Document Converter összefoglaló:

 • PDF konvertáló alkalmazás
 • nagyon egyszerű a használata
 • HTML, DOC, DOCX, TXT, eBook, ODT, RTF formátumokat támogat
 • PDF-ből JPEG, illetve képből PDF előállítása
 • PDF nézegető funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.avs4you.com/AVS-Document-Converter.aspx

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AVS Document Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
98,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Document Converter 6.3.72020-06-19 Soft4Boost Document Converter 6.3.7 (0)
  A Soft4Boost Document Converter egy speciális irodai alkalmazás, amivel számos ma elterjedt dokumentum formátumot tudsz átkonvertálni […]
 • Icecream PDF Converter 2.862019-03-01 Icecream PDF Converter 2.86 (1)
  Az Icecream PDF Converter egy speciális dekódoló alkalmazás amivel számos népszerű fájlformátumot tudsz PDF kimenetűvé alakítani, […]
 • Any eBook Converter 1.0.52018-08-01 Any eBook Converter 1.0.5 (0)
  Az Any eBook Converter egy különleges konvertáló eszköz, amivel Ebook fájlokat hozhatsz létre rengeteg ma elterjedt dokumentum fájl […]
 • PDFMate PDF Converter 1.812017-08-29 PDFMate PDF Converter 1.81 (0)
  A PDFMate PDF Converter egy PDF fájlok konvertálására, illetve szerkesztésükre használható program. Több népszerűbb formátumot is […]
 • Convert PDF to Image 10.102016-02-21 Convert PDF to Image 10.10 (0)
  A Convert PDF to Image nevű program egy speciális konvertáló amivel PDF ből akár JPEG formátumot tudsz gyártani néhány lépésben. […]