AVS Audio Converter 8.1.1.549

Az AVS Audio Converter egy hatékony eszköz, hogy audió tartalmaidat egyszerűen és gyorsan konvertálni tudd. A dekódoláson kívül néhány extra opcióhoz is biztosít hozzáférést, többek között alapvető szerkesztési feladatokat is rá lehet bízni, akár vágni is lehet zenéket. Alkalmas még Audiók kinyerésére videókból. Támogatja az MP3, WAV, FLAC, WMA kodekeket.

Akik audió tartalmakkal dolgoznak, esetenként problémát okoz a végfelhasználás helyétől függően a formátum, azok számára hatékony és gyors megoldást biztosít az AVS Audio Converter nevű program.

Maga a szoftver funkcionálisan kicsit többet biztosít az általános konvertálási lehetőségeknél.

A program telepítése után az igen modern, áttekinthető felületen könnyen kezdeményezhető az audió tartalmak közvetlen dekódolása. A használatához túlságosan komoly szakismeret nem szükséges, akár kezdők számára is könnyen használatba vehető. Az átalakításra szánt fájlok betallózhatóak, vagy egyszerűen a felületére húzhatóak. Az AVS Audio Converter abban is megfelelő hogy meglévő videókból ki lehessen nyerni az audió összetevőket.

Dolgozni tud többek között MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, AAC, OGG, MP2, AMR kodekekkel. Az AVS Audio Converter alkalmas még arra hogy az azokhoz tartozó metaadatokat szerkeszteni lehessen saját tagokkal lássuk el. A végeredményként szolgáló fájl jellemzőket profilosan is ki lehet választani, itt akár mobil eszközökre optimális tartalom is kiválasztható. Extra opciójaként az audió tartalmak alapvető szerkesztésében is segít, vágni lehet azt, eltávolíthatóak olyan részletek amik a számodra nem tekinthetőek fontosnak.

Ha a módosításra szánt tartalom műsoros adathordozón található, azt vele rippelni is lehet. Az AVS Audio Converter ingyenes használata esetén audió vízjelet helyez el a végeredményben, ami otthoni felhasználás esetén elenyésző negatívum.

Alternatívájaként kipróbálhatod az FSS Audio Converter nevű programot, vagy a Freemake Audio Converter megoldását, ami felhasználóbarát kialakításának köszönhetően vált olyan népszerűvé.

Az AVS Audio Converter egy speciális konvertáló audió tartalmakhoz, ami arra is alkalmas hogy videókból zenei tartalmat lehessen kinyerni. A kiegészítő szolgáltatásai részeként vágni is lehet vele.

AVS Audio Converter

AVS Audio Converter összefoglaló:

 • Audió konvertáló szoftver
 • profilos kimenet választási lehetőség
 • audió kinyerő funkció
 • szerkesztés
 • vágás
 • több népszerű mentési formátum
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.avs4you.com/AVS-Audio-Converter.aspx

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AVS Audio Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.3932020-07-02 Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393 (0)
  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, […]
 • EZ CD Audio Converter 9.2.1.12021-01-13 EZ CD Audio Converter 9.2.1.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként lehet vele […]
 • xrecode III 1.1072020-12-12 xrecode III 1.107 (0)
  Az xrecode III egy kis méretű audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, ami számos népszerű formátumba tud dekódolni. Egyszerűen […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62020-09-30 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • Soft4Boost Audio Studio 5.8.72020-09-06 Soft4Boost Audio Studio 5.8.7 (0)
  A Soft4Boost Audio Studio egy teljes körű szolgáltatást biztosító audió szerkesztő alkalmazás, ami MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, […]