Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393

A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, AAC, OGG, MP2, AMR kimeneteket. Alkalmas még Videókból audió kinyerésére, műsoros CD lemezek rippelésére. Tudja még szerkeszteni a hozzájuk tartozó ID3 tagokat is. Szerkesztő, vágó funkcióval. Magyar nyelvű.

Zenei tartalmak konvertálásakor rengeteg egyedi igény merülhet fel, sajnos igen nehéz olyan dekódoló szoftvert találni ami minden felhasználónak optimális megoldást biztosít. Ha te mégis az univerzális megoldások híve vagy akkor kipróbálhatod a Soft4Boost Audio Converter nevű programot, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően hamar a kedvenceddé válhat.

A Soft4Boost Audio Converter letöltése után szinte pillanatok alatt telepíthető, aminek a végeztével egy igen áttekinthető, modern, jól navigálható kezelőfelület érhető el, természetesen kedvez a kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók számára is.

Ez az audió konvertáló elsősorban MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, AAC, OGG, MP2, AMR kimenetekbe tud menteni, ezt akár profil szerint. Itt könnyen kiválaszthatsz olyan kimeneti jellemzőkkel bíró konfigurációt, ami mobil használatra optimális tulajdonságokkal bír.

A Soft4Boost Audio Converter természetesen számos egyéb igen hasznos lehetőséget is biztosít, ami audió fájlok esetén felmerülhet, lehet vele műsoros CD lemezeket rippelni, videókból audió tartalmat kinyerni. Szükség esetén néhány kattintással módosíthatod, vagy hozzáadhatsz ID3 tagokat. A szoftver kötegelt dekódolási feladatokat is lehetővé tesz. Szerkesztésnél vágni is lehet, eltávolíthatóak a betallózott zenei fájlból azok a részletek amik nem odavalóak. Beépített médialejátszót is tartalmaz.

A kinézetét beépített bőrökkel meg lehet változtatni.

Audió tartalmak konvertálására használhatod még az EZ CD Audio Converter, vagy a Pazera Free MP4 to MP3 Converter nevű programot, ha népszerűbbet keresel, akkor a Freemake Audio Converter megoldását is választhatod.

A Soft4Boost Audio Converter egy univerzális konvertáló szoftver, amivel tudsz még rippelni, ID3 tagokat szerkeszteni, audiót kinyerni videókból, vagy akár vágni zenei fájlokat. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe. Magyar nyeli támogatással.

Soft4Boost Audio Converter

Soft4Boost Audio Converter Összefoglaló:

 • Audió konvertáló program
 • rengeteg népszerű kodek típust támogat
 • audiók kinyerése videókból
 • Rippelési feladatokhoz
 • ID3 tag szerkesztő
 • audió fájlok vágásához, szerkesztéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/audio-converter

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4Boost Audio Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVS Audio Converter 10.4.2.6372023-08-03 AVS Audio Converter 10.4.2.637 (0)
  Az AVS Audio Converter egy hatékony eszköz, hogy audió tartalmaidat egyszerűen és gyorsan konvertálni tudd. A dekódoláson kívül […]
 • Alternate Quick Audio Converter 2.0.0402023-05-08 Alternate Quick Audio Converter 2.0.040 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • xrecode III 1.1392023-11-07 xrecode III 1.139 (0)
  Az xrecode III egy kis méretű audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, ami számos népszerű formátumba tud dekódolni. Egyszerűen […]
 • AbyssMedia Audio Converter Plus 6.6.0.12022-02-25 AbyssMedia Audio Converter Plus 6.6.0.1 (0)
  Az AbyssMedia Audio Converter Plus egy ID3 Tag szerkesztő funkcióval beszerezhető Audió konvertáló program ami akár extra zenei […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62021-05-22 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]