Blog

Soft4Boost Audio Converter: ID3 tag kezelő, zene konvertáló, szerkesztő, audió kinyerő egyetlen programon belül

A címben említett programra akár úgy is tekinthetünk mint egy multifunkciós audió kezelő alkalmazásra amivel rengeteg feladat elvégezhető egy feladaton belül. A Soft4Boost Audio Converter zenék dekódolásához, ID3 tag jellemzők módosításához, Rippeléshez, vágási feladatokhoz is az összes eszközt tartalmazza.

A Magyar nyelven használható szoftver rengeteg olyan eszközt tartalmaz, amivel professzionális szinten lehet a számítógépeden zenei fájlokat szerkeszteni, ahol minden létező eszköz rendelkezésre áll. Ilyen a videókból zene kinyerése, konvertálás rengeteg népszerű formátumba, ID3 tag jellemzők kezelése ahol saját utólagos tartalmak is egyszerűen hozzáadhatóak.

CD rippelés

Biztonsági mentésekhez a Soft4Boost Audio Converter egy Rippelő funkciót biztosít, amivel minőségromlás mentesen nyerhető ki az eredeti zenei állomány a számítógépre, ezt később már szerkeszteni lehet, vághatjuk, konvertálhatjuk, hogy több eszközön is vissza lehessen hallgatni, ilyen többek között a mobilokhoz létrehozott multimédiás összeállítások. Az alkalmazás rengeteg audió formátumot kezel, így jelentősen minimalizálódik annak a valósínűsége, hogy olyan fájlkiterjesztést kell szerkeszteni amit vele nem lehet megnyitni dekódoláshoz, módosítási feladatokhoz. Az aktív fejlesztés alatt álló zene kezelő program legújabb kiadása a Soft4Boost Audio Converter itt található.

Soft4Boost Audio Converter – audió konvertáló szoftver szerkesztővel


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Soft4Boost Audio Converter: ID3 tag kezelő, zene konvertáló, szerkesztő, audió kinyerő egyetlen programon belül
Szerző
Leírás
ID3 tag szerkesztő alkalmazás zenék konvertálásához, rippeléshez. Soft4Boost Audio Converter...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá