Saját Mobil csengőhangok létrehozásához használd a Free MP3 Ringtone Maker nevű szoftvert

Néhány perc alatt tudsz létrehozni saját csengőhangot a Free MP3 Ringtone Maker nevű szoftverrel amivel azt szerkeszteni tudod ha plusz funkciókra is szükséged van ehhez. Egy konvertáló funkciót is tartalmaz, az sztereó formátumokhoz szükséges.

Mobil csengőhangokat le is tudunk tölteni, vagy akár sajátokat is készíthetünk a Free MP3 Ringtone Maker megoldásával, amihez nincs szükség túl sok mindenre. A program felhasználói felülete nagyon egyszerű, kezdetleges, csak a két legfontosabb eszköz fedezhető fel itt, ilyen a konvertálás, illetve a szerkesztés menüpont. A zene szerkesztő eszközzel a multimédiás fájl vágható, a hossza módosítható aszerint hogy az elférjen a mobil eszközön. Az egyetlen hátránya hogy csak MP3 formátumban támogatja a fájl létrehozásának a lehetőségét, ez igen elterjedt Kodek jellemző. Nem kell több perces konfigurációval sem tölteni az időt, azonnal eredményt érhetsz el egy ingyenes, remek lehetőséget biztosító szoftver megoldásával. A végeredmény egy mobilokon megfelelő paraméterekkel rendelkező multimédiás fájl, azt gyakorlatilag bármilyen mobil márkán remek minőségben lehet majd lejátszani. Az ingyenes kiadását innen töltheted le, érdemes kipróbálnod.

Free MP3 Ringtone Maker – csengőhang készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Saját Mobil csengőhangok létrehozásához használd a Free MP3 Ringtone Maker nevű szoftvert
Szerző
Leírás
A Free MP3 Ringtone Maker egy ingyenes csengőhang készítő program, konvertáló funkcióval.

Kapcsolódó szoftverek