Audiók kinyerése Videókból az XRECODE3 konvertáló programmal

A szoftver egy akár multimédiás tartalmak minőségének a szerkesztési feladataihoz is nagyszerű Audió konvertáló program amivel akár parancssorosan is módosíthatjuk a tartalmainkat. Az XRECODE3 konvertáló programmal az Audió fájlok minősége, illetve, bitráta értékei is szerkeszthetőek. Egy hatékony felhasználói felületen lehet a szoftverrel Videókból Audió tartalmat kinyerni.

Audiók kötegelt konvertálási feladataihoz, egy fejezet szerkesztő megoldással elérhető Audió konvertáló program amivel a tartalmaink metaadatait is módosíthatjuk. A szoftverrel konfigurálhatjuk az Audió tartalmak hangerejét, akár normalizálhatjuk. Az Audió konvertálástól a CD lemez rippelésig minden fontosabb funkciót biztosít a program. Audió fájlok parancssoros konvertálásához is hatékony, WAV, WMA, MP3, FLAC, OPUS, ALAC, AC3, AIFF, M4A, SWF, TAK, APE, MPC, OFR Audió fájlformátumokhoz megfelelő.

Hang adatfolyam kinyerése Videókból

A szoftverrel az Audió tartalmak konvertálásakor akár metaadatok alapján nevezhetőek át a tartalmaink. Az Audió bitráta értékeit állandó, illetve változó értékekkel tudjuk szerkeszteni. A tartalmat a szoftver kezelőfelületére kell húzni, a kimeneti paraméterek konfigurálása, illetve a Kodek formátum kiválasztásával nyerhetőek ki adatfolyamok. A szoftver egy hatékony, Audió tartalmak konvertálásához futtatható program amivel akár Videókból Audió adatfolyam is kinyerhető, csoportosan szerkeszthetőek fájlok, CD adathordozókat is rippelhetünk. Az XRECODE3 innen szerezhető be.

XRECODE3 – Konvertáló Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Audiók kinyerése Videókból az XRECODE3 konvertáló programmal
Szerző
Leírás
Az Audió tartalmak mintavételezési frekvenciájának, illetve bitráta értékeinek a módosításához is hatékony XRECODE3 Videó konvertáló programmal akár Videókból Audió adatfolyamot is kinyerhetünk.

Kapcsolódó szoftverek