Blog

4K Video to MP3: Így konvertálj videókból audió tartalmat

Kifejetetten azoknak lehet hasznos az alábbi konvertáló program akik videó fájlokból szeretnének létrehozni zenei tartalmat. Egyszerre több videóval is lehet dolgozni egy feladaton belül, kiválasztható, hogy azt milyen formátumban szeretnéd eltárolni, ahol a legnépszerűbb kodekek fedezhetőek fel. A 4K Video to MP3 ingyenesen használható.

A konvertáló alkalmazásból beszerezhető hagyományos telepíthető, illetve hordozható változat, funkcionálisan teljesen ugyan azokat a lehetőségeket tartalmazza. A szoftver gyakorlatilag egy audió kinyerő amivel konvertálással lehet videókból az előre meghatározott tulajdonságok szerint zenei fájlt létrehozni.

Használat

A 4K Video to MP3 használata nagyon egyszerű, a telepítése után csak a felhasználandó videókat kell betallózni, a legfontosabb beállításokat definiálni, formátum, minőség, ezután ki is nyeri azokból a zenei tartalmat. A konvertáló beállításainak a lehetőségei ezzel ki is merültek, így a használata minden kipróbálójának a lehető legjobb élményt nyújtja. Tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel a szerkesztendő tartalom lejátszható, hogy megkönnyítse a szóban forgó feladatot. Konvertáló programokból rengeteg ingyenes alternatíva szerezhető be, ha te az előzőleg említett feladatra szeretnél csak koncentrálni, vagyis filmekből szeretnél audió tartalmat kinyerni, talán az egyik legjobb választás.

4K Video to MP3 – Audió kinyerő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
4K Video to MP3: Így konvertálj videókból audió tartalmat
Szerző
Leírás
Ingyenes audió kinyerő szoftver, amit nagyon egyszerű használni: 4K Video to MP3

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá