Konvertálj videókból MP3, WAV formátumot a Convert Video to Audio nevű alkalmazással

A szoftverrel igen egyszerűen tudsz videókból kinyerni audió tartalmat, ahol rengeteg lehetőség áll rendelkezésre azért hogy a lehető legjobb minőségben kapd meg a végeredményt. A Convert Video to Audio MP3, WAV formátumban tud zenei fájlokat létrehozni.

Videókból audió fájlok létrehozása ma már nem olyan bonyolult feladat. Erre rengeteg konvertáló szoftver létezik, ilyen a Convert Video to Audio, ami túl sok funkcióval nem rendelkezik a vetélytársaival összehasonlítva, de azt tudja amire létrehozták. A program használata roppant egyszerű, a telepítése után az összes fájlt be kell neki tallózni amit konvertálni szeretnél zene kimenetté, esetleg abból zenét nyernél ki dekódolással. A program rengeteg formátumot támogat mint alap kodek fájlkiterjesztés, azt MP3, WAV formátumra tudja dekódolni. Egyszerre több fájl is betallózható, nem igényel különösebben bonyolult beállítást, tehát azoknak megfelelő akik azonnali eredményeket szeretnének. A szoftver esetében nem lehet kiválasztani, hogy milyen minőséget hozzon létre, illetve viszonylag korlátolt lehetőség van, hogy a végkimeneti fájl formátumát ki lehessen választani. Természetesen ha ez mégis probléma egy másik konvertáló szoftverrel ez könnyedén meg is oldható. Ha kipróbálnád a Convert Video to Audio innen szerezhető be.

Convert Video to Audio – Audió kinyerő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Konvertálj videókból MP3, WAV formátumot a Convert Video to Audio nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Convert Video to Audio - Zenei tartalmak kinyerése videókból? Használd ezt a szoftvert...

Kapcsolódó szoftverek