Convert Video to Audio 1.2

A Convert Video to Audio egy kiváló, egyben egyszerűen használható konvertáló alkalmazás amivel kifejezetten audió kinyerő funkciót próbálhatsz ki. Kiindulási alapként akár YouTube videókat is felhasználhatsz, abból WAV, MP3 formátumú zenei tartalmakat tud létrehozni. Videó kodek-ként MPEG, MP4, MKV, AVI, MOV, WMV fájlkiterjesztéseket lehet kiválasztani.

Ritka, de mégis megtörténhet az a szituáció, hogy videókból szeretnénk audió tartalmat kinyerni, esetleg készíteni, hogy azt később akár csengőhangként, vagy egy projektben belül lehessen felhasználni mint hozzáadandó külön fájl. Erre képes a Convert Video to Audio megoldása ami ehhez egy igen egyszerű módszert tesz lehetővé.

A Convert Video to Audio letöltése után a szoftvert úgy kell telepíteni mint bármely hasonló konvertálót, ezután nagyon egyszerűen lehet a dekódolandó, audió kinyerésre szánt tartalmat betallózni neki.

A Convert Video to Audio kezelőfelülete igen alapvető, csak a fájlok betallózására szükséges menüpont, illetve a végeredményt illető formátum kiválasztási lehetőség fedezhető fel.

Érthetően egyszerre több fájlt is ki lehet választani, így kötegelt feladat támogatással rendelkezik. A szoftver további előnye az egyszerű megtervezésen kívül, hogy rengeteg formátumot támogat, ez nem csak a felhasználandó médiákra jellemző, hanem a végeredményre is. Konvertálni tud zenét MPEG, MP4, MKV, AVI, MOV, WMV formátumú videó fájlokból, azt MP3, WAV kiterjesztésbe menti el. A beállításoknál meghatározható, hogy hová kerüljön az eltárolásra. A végeredmény minőségromlás mentesen kapható meg, azt különálló tartalomként kezelhető később, mint korábban említettük akár csengőhangként.

Audió kinyerőként használható a YouTube By Click, ami videók letöltésére is használható. Zenei tartalmak konvertálásához, kinyerésükhöz használhatod az xrecode III nevű alkalmazást.

A Convert Video to Audio egy remek eszköz, hogy filmekből tudj zenei fájlokat kinyerni konvertálással ahol minden népszerűbb formátum kiválasztható ami jelenleg felkapottabb. Egyszerű használat kiváló megtervezés jellemzi. Mindenképp megéri kipróbálnod.

Convert Video to Audio Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver

  Convert Video to Audio

 • audió kinyerő
 • egyszerű használat
 • alapvető beállításokat tartalmaz csak
 • korhű lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( FREEMIUM )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/convert-video-to-audio/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Convert Video to Audio
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 9,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Video Shaper 5.12023-09-21 Video Shaper 5.1 (0)
  A Video Shaper egy profil, illetve manuális multimédiás tartalom kimeneti tulajdonsággal konfigurálható videó szerkesztő. A Free […]
 • iFunia DVD Ripper 2.3.02023-08-30 iFunia DVD Ripper 2.3.0 (0)
  Az iFunia DVD Ripper akár olvasni is tudja a sérült CD/DVD adathordozókat, a Rippelési feladatokban a tartalmainkat szerkeszteni is […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]
 • Aiseesoft Blu-ray Creator 1.1.122022-11-03 Aiseesoft Blu-ray Creator 1.1.12 (0)
  Az Aiseesoft Blu-ray Creator segítségével saját műsoros DVD lemezeket tudsz összeállítani. A szoftver egyik különlegessége hogy […]
 • Free MKV to AVI Converter 1.102022-10-31 Free MKV to AVI Converter 1.10 (0)
  A Free MKV to AVI Converter MKV Videók AVI, MPEG formátumba konvertálásához futtatható, több egyedi Kodekként lehet azokat […]