Convert Video to Audio 1.2

A Convert Video to Audio egy kiváló, egyben egyszerűen használható konvertáló alkalmazás amivel kifejezetten audió kinyerő funkciót próbálhatsz ki. Kiindulási alapként akár YouTube videókat is felhasználhatsz, abból WAV, MP3 formátumú zenei tartalmakat tud létrehozni. Videó kodek-ként MPEG, MP4, MKV, AVI, MOV, WMV fájlkiterjesztéseket lehet kiválasztani.

Ritka, de mégis megtörténhet az a szituáció, hogy videókból szeretnénk audió tartalmat kinyerni, esetleg készíteni, hogy azt később akár csengőhangként, vagy egy projektben belül lehessen felhasználni mint hozzáadandó külön fájl. Erre képes a Convert Video to Audio megoldása ami ehhez egy igen egyszerű módszert tesz lehetővé.

A Convert Video to Audio letöltése után a szoftvert úgy kell telepíteni mint bármely hasonló konvertálót, ezután nagyon egyszerűen lehet a dekódolandó, audió kinyerésre szánt tartalmat betallózni neki.

A Convert Video to Audio kezelőfelülete igen alapvető, csak a fájlok betallózására szükséges menüpont, illetve a végeredményt illető formátum kiválasztási lehetőség fedezhető fel.

Érthetően egyszerre több fájlt is ki lehet választani, így kötegelt feladat támogatással rendelkezik. A szoftver további előnye az egyszerű megtervezésen kívül, hogy rengeteg formátumot támogat, ez nem csak a felhasználandó médiákra jellemző, hanem a végeredményre is. Konvertálni tud zenét MPEG, MP4, MKV, AVI, MOV, WMV formátumú videó fájlokból, azt MP3, WAV kiterjesztésbe menti el. A beállításoknál meghatározható, hogy hová kerüljön az eltárolásra. A végeredmény minőségromlás mentesen kapható meg, azt különálló tartalomként kezelhető később, mint korábban említettük akár csengőhangként.

Audió kinyerőként használható a YouTube By Click, ami videók letöltésére is használható. Zenei tartalmak konvertálásához, kinyerésükhöz használhatod az xrecode III nevű alkalmazást.

A Convert Video to Audio egy remek eszköz, hogy filmekből tudj zenei fájlokat kinyerni konvertálással ahol minden népszerűbb formátum kiválasztható ami jelenleg felkapottabb. Egyszerű használat kiváló megtervezés jellemzi. Mindenképp megéri kipróbálnod.

Convert Video to Audio Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver

  Convert Video to Audio

 • audió kinyerő
 • egyszerű használat
 • alapvető beállításokat tartalmaz csak
 • korhű lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( FREEMIUM )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/convert-video-to-audio/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Convert Video to Audio
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 9,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • 4K Video to MP3 2.4.1.8732018-11-04 4K Video to MP3 2.4.1.873 (0)
  A 4K Video to MP3 nevű programmal a lehető legjobb minőségben tudsz videókból konvertálással audió tartalmakat kinyerni több […]
 • Free AVI to MP3 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 egy különleges konvertáló program amivel videó jellegű multimédiás fájlokat lehet MP3, WAV kimenetűvé átalakítani, […]
 • Free AVI to MP3 Portable 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 Portable 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 Portable egy telepítés nélkül használható alternatív konvertáló szoftver, amivel videókat tudsz átalakítani audió […]