Letölthető a Convert Video to Audio 1.2 ( Audió kinyerő, dekódoló Windows rendszerre )

Itt egy kifejezetten egyszerű funkciókkal, illetve lehetőségekkel kitalált konvertáló, azon belül hang kinyerő eszköz, amivel film jellegű fájlokból tudsz zenei anyagokat kinyerni hogy azt később egy saját feladatra fel lehessen használni. Megjelent a Convert Video to Audio 1.2…

A lehető legegyszerűbben leszel képes zenei tartalmakat létrehozni videó fájlokból konvertálással a címben említett szoftver segítségével ami csak a legfontosabb beállításokat tartalmazza. Megjelent a Convert Video to Audio 1.2, egy stabilabb, megbízhatóbb kiadást használhatunk abban az esetben ha áttérünk a legfrissebben kiadott verzióra. Egy nagyon egyszerű folyamaton keresztül lehet a videóidból zenei fájlt létrehozni, előre MP3, illetve WAV kodek formátum választható ki. Be kell tallózni a konvertálandó fájlt, a megfelelő audió formátumot, majd hogy a végeredményt mely Windows mappába mentse el. Néhány kattintás után a videó méretétől függően alakul majd a dekódolási idő igény. A letölthető Convert Video to Audio 1.2 stabilabb, megbízhatóbb funkciókkal áll rendelkezésre a kipróbálóknak akár rendszeres használatra. Szerezd be innen az aktuális stabil kiadását. Angol nyelvű felhasználói felülettel futtatható jelenleg.

Convert Video to Audio 1.2 – audió kinyerő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Convert Video to Audio 1.2 ( Audió kinyerő, dekódoló Windows rendszerre )
Szerző
Leírás
Megjelent a Convert Video to Audio 1.2, audió kinyerő szoftver

Kapcsolódó szoftverek