Blog

Már letölthető a PotPlayer 1.6.57

Egy igen népszerű, az összes elterjedtebb kodeket megnyitni képes videólejátszó szoftver a PotPlayer 1.6.57, akik eddig is használták, most érdemes áttérni a legújabb változatára.

Filmek, illetve zenék lejátszására alkalmas rengeteg különleges, hasznos szolgáltatással biztosított szoftver a PotPlayer, ami a hagyományos tartalmak betöltésén felül Online rádiók elérésére is alkalmas.

Ha a funkcionalitására kitérünk, rengeteg előnyös érvet lehet mellette felhozni, amit nem tud, talán arra nincs is szükség. Összeállíthatsz saját lejátszólistákat, ez lehet vegyes tartalom, a videókhoz, illetve a zenei tartalmakhoz tartozó alapvető jellemzők a felhasználók igényeihez lehet igazítani. Egér továbbá billentyűkombinációkat lehet rendelni meghatározott funkciókhoz, így még rugalmasabban vezérelhető. A PotPlayer külön lehetővé teszi, hogy a beállításoknál saját magunk válasszuk ki fájltársításokat, ez akkor lehet hasznos ha más multimédiás program is telepítve van a számítógépen, meghatározott kodekeket nem vele akarunk megnyitni. Videóknál megváltoztatható a fényerő, kontraszt jellemzők, a megjelenítőhöz igazítható az azok tulajdonságai.

Néhány márkásabb, az adott feladatra kifejlesztett szoftverre jellemző, hogy tartalmaz egy beépített képlopót, ez igaz a PotPlayer-re is hisz ő is el van látva vele. Az is említésre méltó tulajdonság, hogy itt egyedi konfigurációkkal határozható meg a kívánt felbontás is.

Időzíthető a PC leállítása ami a feledékenyebbeknek igen hasznos tud lenni. A legújabb változat innen érhető el.

A PotPlayer egy igazán sokoldalú film, illetve videólejátszó program, ami Streamingelésre is alkalmas. Nem csak hogy ingyenes, de magyar nyelven is tud.

mar letoltheto a PotPlayer 1.6.57 -151129
Itt a legújabb PotPlayer te már ezt használod?


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Már letölthető a PotPlayer 1.6.57
Szerző
Leírás
Egy igen népszerű, az összes elterjedtebb kodeket megnyitni képes videólejátszó szoftver a PotPlayer 1.6.57, akik eddig is használták, most érdemes áttérni a legújabb változatára.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá