Blog

Letölthető a VLC Media Player 3.0.10.0 ( népszerű filmlejátszó alkalmazás )

Nemrég lett beszerezhető az egyik legnagyobb felhasználói közösséggel rendelkező médialejátszó alkalmazás legfrissebben kiadott verziója a VLC Media Player 3.0.10.0. Kifejezetten modern felülettel, illetve rengeteg hasznos eszközzel használható.

Szinte minden számítógéppel rendelkező Windows rendszert használó ismerheti ezt a kiváló szoftvert amivel rengeteg Kodek játszható le, nem probléma, hogy milyen forrásból akarjuk azt megnyitni, legyen az a számítógép, esetleg Online megosztott tartalom. Az utóbbinál több módszer is rendelkezésre áll.

Speciális beállításokkal lehet az adott megjelenítőhöz igazítani a tartalom megjelenítését, rengeteg szűrő, illetve effekteket is kiválaszthatunk majd. Videó lejátszóként egy mindenképp kipróbálandó program.

Hangsáv, illetve felirat szinkronizálás is konfigurálható. A VLC Media Player 3.0.10.0 kiadása is mindenképp kipróbálandó, illetve érdemes beszerezni a legfrissebb verziót mivel több fontos javítást is kapott amivel a stabilitása, illetve néhány speciális plusz funkciót használhat a kipróbálója.

A mindenképp említést érdemlő funkciókat egy igen különleges beállítási felületen lehet testre szabni, ahol ki lehet választani azokat a szolgáltatásokat amikre szükségünk lesz, természetesen ezek csak néhány olyan funkció amit érdemes kipróbálni ha ezt a remek médialejátszót használjuk filmek, illetve zenei fájlok lejátszásához. A VLC Media Player 3.0.10.0 innen szerezhető be.

VLC Media Player 3.0.10.0 – Videó lejátszó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a VLC Media Player 3.0.10.0 ( népszerű filmlejátszó alkalmazás )
Szerző
Leírás
Megjelent a VLC Media Player 3.0.10.0, videók, illetve zenei fájlok lejátszására lehet felhasználni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá