Free AVI To MP3 Converter 2.0.0

A Free AVI To MP3 Converter egy AVI fájlok konvertálására használható szoftver, amivel egy munkafolyamaton belül több videót is dekódolni lehet. Az alábbi alkalmazást nagyon egyszerű használni nem igényel konfigurálást. A médiafájlokat fogd és vidd módszerrel lehet megadni a számára.

Ez az ingyenes konvertáló szoftver azoknak a PC tulajdonosoknak lehet tökéletes választás akik AVI fájlokat szeretnének dekódolni, a végeredményt MP3 kimenetben szeretnék a későbbiekben tovább használni. A Free AVI To MP3 Converter inkább kezdők számára javasolt.

A Free AVI To MP3 Converter letöltése után egy hagyományos telepítő varázsló felület fogad, ahol a jól megszokott lépéseket kell követni annak az érdekében, hogy a program használható állapotba kerüljön.

A Free AVI To MP3 Converter a konvertáló alkalmazások között az egyik legegyszerűbb módszert biztosítja, így azoknak lehet az egyik legjobb választás akik a korábban említett formátumokkal akarnak dolgozni.

Az egyszerű futtathatóság mellett további előnynek számít, hogy a szoftver egyáltalán nem igényel konfigurációt, a dekódolandó fájl megadása után azt egyetlen parancs kiadása mellett tudja átalakítani.

Negatívum, hogy a program csak MP3 formátumban tud menteni. A módosításra szánt fájlt csak a felületére kell húzni, szerencsére egy feladaton belül több fájlt is megadhatsz a számára, teljes mappák tallózhatóak be.

A szoftver gyakorlatilag a telepítése után azonnal használható, nem kell beállítani egy a fejlesztő által összeállított konfigurációt vesz figyelembe.

Ha több formátummal is dolgoznál helyette választhatod az XMedia Recode nevű alkalmazást. Tartalmaz szerkesztő funkciót, Blu-ray adathordozókhoz is kiváló választás. Az Any Video Converter rippelő funkciót is tartalmaz. Mindkét program ingyenesen használható. Értelemszerűen több kodek formátumot is támogat.

A Free AVI To MP3 Converter egy ingyenesen használható dekódoló szoftver azok számára akik AVI formátumú videókat szeretnének átalakítani MP3 kimenetté amellett hogy az egyszerű használhatóság a legfőbb jellemzője.

Kapcsolódó:

Konvertálj AVI-ból MP3-at a Free AVI To MP3 Converter nevű alkalmazással

Free AVI To MP3 Converter

Free AVI To MP3 Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • AVI formátumokhoz
 • MP3 kimenetbe tud menteni
 • kötegelt feladat támogatás
 • nem kell konfigurálni
 • fogd és vidd módszerrel lehet a fájlokat megadni a számára
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free AVI To MP3 Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Convertilla 0.6.1.332017-05-11 Convertilla 0.6.1.33 (0)
  A Convertilla egy igen kis erőforrás mellett igénybe vehető konvertáló program, amivel meglévő videóidat, audió tartalmaidat tudod […]
 • save2pc Light 5.6.3.16212021-10-19 save2pc Light 5.6.3.1621 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Vov Video Converter 2.22021-10-03 Vov Video Converter 2.2 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.5.0.02021-09-15 EZ CD Audio Converter Free 9.5.0.0 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]