Digital Media Converter 4.15

A Digital Media Converter egy AVI, WMV, MPEG, 3GP, FLV, MOV formátumokat támogató konvertáló program. A szoftverrel egyszerre több fájlt is lehet dekódolni egy munkafolyamat alatt, több kényelmi funkciót is biztosít. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Egy komfortos, több ma népszerűbb formátumot is támogató nagyon egyszerűen használható videó, illetve zene konvertáló alkalmazás a Digital Media Converter. A szoftver kötegelt feladat támogatással is rendelkezik.

A Digital Media Converter letöltése, illetve telepítése után egy modern, korszerű, egyben rugalmasan navigálható kezelőfelületen választhatod ki azokat a legalapvetőbb konfigurációs lehetőségeket amik szükségesek.

A Digital Media Converter konvertálója több módszert is biztosít annak az érdekében, hogy a dekódolásra szánt videókat, audió tartalmakat be tudd a számára tallózni, egyszerűen a felületére húzható, betallózható, vagy tartalmaz egy különleges funkciót, egy úgynevezett média fájl keresőt, amivel adott mappákban, meghajtókon kereshetsz a korábban említett kiterjesztéssel bíró tartalmakat.

A Digital Media Converter több ma népszerű formátumot támogat, legyen az AVI, WMV, MPEG, 3GP, FLV, MOV ezt az alkalmazás erre a feladatra kifejlesztett menüpontján belül lehet kiválasztani. Opcionálisan a médiafájlhoz tartozó legalapvetőbb jellemzők eredeti minőségben őrizhetőek meg, ezt külön engedélyezni kell a számára. A szoftver túl sok beállítási, testre szabási lehetőséget nem biztosít, akik ettől több lehetőségre tartanának igényt, a program prémium változatban is beszerethető.

Ha egy ingyenes, professzionális konvertáló alkalmazást keresel helyette választhatod a Freemake Video Converter nevű alkalmazást, ami inkább a felhasználóbarát központúságot tartja szem előtt. A Format Factory nevű szoftver, képek, videók ISO fájlok közvetlen átalakításához használható fel. Audió szerkesztő funkciót a xrecode III megoldása biztosít. Blu-ray támogatást az aTube Catcher dekódolója biztosít, számos különleges funkcióval is büszkélkedhet.

A Digital Media Converter egy alapvető lehetőségeket biztosító konvertáló szoftver amit videók, illetve audió fájlok átalakítására lehet felhasználni. Beszerezhető belőle prémium változat is ami további funkciókkal lát el. Ingyenes kiadás.

Digital Media Converter

Digital Media Converter összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • zenékhez, videókhoz
 • kötegelt feladat támogatás
 • alapvető lehetőségeket biztosít a testre szabás érdekében
 • elérhető prémium változatban is
 • médiafájl kereső funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Digital Media Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Seven Converter 1.5.1.02020-04-03 Seven Converter 1.5.1.0 (0)
  A Seven Converter egy nyílt forráskód alapján kiadott ingyenes konvertáló program videókhoz, illetve zenei fájlokhoz. Manuálisan […]
 • Quick Media Converter 4.8.0.52015-09-27 Quick Media Converter 4.8.0.5 (0)
  A Quick Media Converter egy több elrendezési módot biztosító profilos konvertáló kezdőknek és haladóknak. Ez a Free alkalmazás […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.1082021-12-02 Freemake Video Converter 4.1.13.108 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.102021-11-10 ChrisPC Free Video Converter 5.10 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]