Audió konvertáló, ID3 Tag szerkesztő szoftver az Alternate Quick Audio Converter

Az ingyenes audió szerkesztő szoftverrel akár kötegelten lehet a szükséges zenei fájlokat módosítanunk ahol akár az azok rendszerezéséhez ID3 Tag metaadat paramétereket lehet készíteni, illetve módosítani azokat. A zene szerkesztő konvertáló szoftver az Alternate Quick Audio Converter zenelejátszó megoldással használható.

A szabadon elérhető audió tartalmak módosításához használható szoftverrel mobil, Tabletek, illetve Windows rendszerre elérhető multimédiás szoftverekkel lejátszható zenei tartalmakat lehet készítenünk. Az Alternate Quick Audio Converter zene konvertálásához, illetve a kezdő ismerettel rendelkező számítógép futtatóknak az egyszerűbb kategorizáláshoz elérhető egy ID3 Tag szerkesztő funkció. Saját egyéni címet lehet adni, átnevezhető, album, illetve év jellemzőkkel, extra adatokkal dekódolhatunk. MP4, MPG, FLV, WMA, WAV, MP3, OGG, AAC, AIF, ASF, AST, AU, FLAC, M4A, MP2, RA, SF, VOC fájlformátumokra képes az audió tartalmak szerkesztéséhez szükséges profil jellemzőket definiálni.

Audió tartalmak kinyeréséhez is hatékony

A szoftver az audió tartalmak szerkesztéséhez csak a leglényegesebb funkciókat teszi elérhetővé ahol a fájlok Kodek paraméterei, a bitráta, illetve a mintavételezési frekvencia tulajdonságainak a módosítása egy legördülő listán konfigurálható. Az Alternate Quick Audio Converter audió felvevő, konvertáló, metaadat szerkesztő program ingyenes verziója innen szerezhető be.

Alternate Quick Audio Converter – audió szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Audió konvertáló, ID3 Tag szerkesztő szoftver az Alternate Quick Audio Converter
Szerző
Leírás
Extra funkciókkal használható audió konvertáló, ID3 Tag szerkesztő program az Alternate Quick Audio Converter.

Kapcsolódó szoftverek