Blog

Zenei fájlok konvertálásához, illetve Audió CD lemezek rippeléséhez is futtatható az MP3 Toolkit

Egy Audió kimeneti paraméterek módosításához is használható multimédiás szoftver amivel a tartalmakat lehet konvertálni, illetve az ID3 metainformációkat szerkeszteni, ami minden ma elérhető formátumhoz profi. Az MP3 Toolkit AAC, AC3, MP3, OGG, WAV, SWF, WMA, MPEG, APE, FLAC film, illetve Audió fájlformátumokhoz hatékony.

Egy profi multimédiás fájlok Rippeléséhez, illetve konvertáláshoz használható program amivel az Audiók vágásához, illetve egyesítéséhez egy hatékony funkciót támogat. A konvertáló program az MP3 Toolkit egy modern CD Rippelő funkcióval mozgatja a zenei fájlokat a PC-re ahol a tartalmakat konvertálhatjuk, szerkeszthetőek az ID3 Tag jellemzők.

Az alkalmazás az MP3 Toolkit AAC, AC3, MP3, OGG, WAV, SWF, WMA, MPEG, APE, FLAC fájlformátumok konvertálásához futtatható amivel akár a fájlokat egy projektben vághatjuk, illetve egyesíthetjük, hangfájlokat lehet kinyerni videó fájlként kezelt multimédiás tartalmakból.

Zenék egyesítése

A zenék mintavételezési frekvenciája, illetve a bitráta tulajdonságait is szerkeszteni lehet, a szoftverrel. Egy egyszerűen használható funkcióval be tudjuk tallózni azt a tárolómappát ahová a módosított multimédiás tartalmat el akarjuk tárolni. A program Audió fájlok csoportos dekódolásához is futtatható. Az MP3 Toolkit innen szerezhető be.

MP3 Toolkit – Audió konvertáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zenei fájlok konvertálásához, illetve Audió CD lemezek rippeléséhez is futtatható az MP3 Toolkit
Szerző
Leírás
Zenei fájlok szerkesztéséhez, konvertáláshoz, Rippeléshez, modern egyedi szoftver az MP3 Toolkit.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá