Blog

Profi konvertáló zenei fájlok egyszerű átalakításához: MediaHuman Audio Converter

A dekódoló eszközzel akár profilba rendezve tudod a zenei tartalmaidat adott felhasználási helyhez igazítva konvertálni a szükséges jellemzőkkel. A MediaHuman Audio Converter nevű alkalmazással kiváló minőségű multimédiás tartalmak is létrehozhatóak. Ingyenes kiadás.

A szoftver mindamellett hogy rengeteg formátumot támogat, mindenképp érdemes kipróbálni mivel több különleges funkciót lehet felfedezni, ennek köszönhetően olyan tartalmakat hozhatsz létre amik egy adott eszközhöz, lejátszóhoz lett megtervezve. A MediaHuman Audio Converter felhasználói felülete remek kialakítással rendelkezik, nagyon egyszerűen választhatóak ki a konfigurálásához szükséges funkciók. Lehetőség van bármilyen kodek formátumból létrehozni konvertálással MP3, AAC, M4R, OGG, AIFF zenei fájlokat.

Előnye:

Az egyik kifejezetten hasznos tulajdonsága, hogy a beállításait el lehet menteni profilba. Legközelebb azt csak vissza kell tölteni majd újból a szükséges beállításokkal használható a szoftver. Ha mégsem fontos a végeredmény minősége, egy olyan médialejátszóra szánod ahol ez nem vehető észre, esetleg azt szeretnéd, hogy kevesebb helyet foglaljon, manuálisan választható ki a bitráta, mono tartalom is létrehozható néhány kattintással. A konvertálásra szánt zenei fájlt a felületére kell húzni, meghatározni a megfelelő paramétereket, majd a program aszerint el is végzi a feladatot. A MediaHuman Audio Converter innen szerezhető be.

MediaHuman Audio Converter – zene konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Profi konvertáló zenei fájlok egyszerű átalakításához: MediaHuman Audio Converter
Szerző
Leírás
MediaHuman Audio Converter - Audió konvertáló program profilos beállítási lehetőségekkel

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá