Konvertáló programok

MediaHuman Audio Converter 2.2.1.0

A MediaHuman Audio Converter dekódolójával egyszerűen néhány lépésben tudsz videókat konvertálni. A szoftver AAC, MP3, OGG, WMA, OPUS, WAV, AIFF formátumokat támogat. Free alkalmazásként használható, minimális beállítást igényel.

Egy teljesen ingyenesen kipróbálható, nagyon egyszerű használhatóságra koncentráló konvertáló szoftver a MediaHuman Audio Converter, amivel számosa népszerű kimenetet elő tudsz állítani.

A MediaHuman Audio Converter letöltése és a telepítése után egy meglepően egyszerű, jól megtervezett felhasználói felületen végezheted el azokat a feladatokat amire eredetileg lett tervezve. A konvertálásra szánt médiát egyszerűen a felületére lehet húzni, opcionálisan egyszerre több fájlt is megadhatsz a számára.

A MediaHuman Audio Converter alapvetően AAC, MP3, OGG, WMA, OPUS, WAV, AIFF fájlformátumokat támogat, azokat tudja átalakítani. A program támogatja, hogy a használatba vétele előtt, néhány alapvetőbb beállítást végre tudj hajtani, megváltoztatható az alapértelmezett mentési útvonal, létrehozhatsz egy profilt, ahol előre definiálható, hogy milyen formátumban, illetve jellemzőkkel dekódoljon. Ez a lehetőség abban az esetben lehet hasznos ha rendszeresen egy adott formátumba szeretnél dekódolni. Ez természetesen el is menthető, így legközelebb a konfigurálásával nem kell az időt tölteni.

Audiók konvertálásához remek az MediaHuman Audio Converter

A MediaHuman Audio Converter megoldása mint a hasonló audió konvertálók, ő is támogatja, hogy egyedileg konfigurálhasd a mintavételezési frekvenciát. Ezt egy legördülő listán választhatod ki.

Audió tartalmak átalakítására felhasználhatod még az EZ CD Audio Converter Free, illetve az xrecode III megoldását, az utóbbi támogatja, hogy zenei fájlokat tudj szerkeszteni. Rengeteg hasznos, elengedhetetlen funkciót tartalmaz az egyedibb eredmények elérésének a céljából.

A MediaHuman Audio Converter egy nagyon egyszerűen használható audió tartalmak átalakítására alkalmas program. Számos népszerű formátumot támogat, minimális beállítást igényel. AAC, MP3, OGG, WMA, OPUS, WAV, AIFF kimeneteknél tud teljes körű szolgáltatást biztosítani.

MediaHuman Audio Converter

MediaHuman Audio Converter összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • audió tartalmak átalakításához
 • opcionálisan profilba menthetőek a beállításai
 • nagyon egyszerű használni
 • egyszerre több fájlt is meg lehet a számára adni
 • Mono, Sztereó, 5.1 térhangzású tartalmak összeállításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.mediahuman.com/audio-converter/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MediaHuman Audio Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Batch MP3 Converter 1.722021-01-30 Batch MP3 Converter 1.72 (0)
  A Batch MP3 Converter egy profi audió konvertáló program amivel a multimédiás tartalom az ID3 címkék megőrzése mellett dekódolhatóak […]
 • Alternate Quick Audio Converter 2.2102024-01-19 Alternate Quick Audio Converter 2.210 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • AAX Audio Converter 1.18.22023-09-29 AAX Audio Converter 1.18.2 (0)
  Az AAX Audio Converter egy speciális konvertáló szoftver amit nyílt forráskóddal próbálhatunk ki. A szóban forgó formátumot lehet […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62021-05-22 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • Fast Audio Converter 2.52018-11-14 Fast Audio Converter 2.5 (0)
  A Fast Audio Converter megoldása egy igen nagy formátum támogatottsággal rendelkező konvertáló szoftver amivel minőségromlás mentes […]

Szólj hozzá