Rippelésre, konvertálásra, ID3 Tag tartalmak szerkesztésére használd az 1X-Ripper nevű alkalmazást

Az ingyenes szoftverrel néhány lépésben tudsz biztonsági mentést készíteni a CD lemezeiden található audió tartalmakról MP3, illetve WAV formátumban. A rippelő ezen kívül tartalmaz még ID3 Tag szerkesztőt, ezzel az 1X-Ripper az egyik legnagyobb funkciófelhozatallal rendelkező Tools az ingyenes adott feladatra kifejlesztett programok között.

Az indítása után csak ki kell választani azt a lemezt amiről biztonsági mentést készítenénk, Kizárólag kettő népszerű formátumban lehet csak vele dolgozni, azt viszont konvertáláshoz is felhasználhatjuk. Az igen barátságos felhasználói felületen a lemez beolvasása után hozzáadhatunk ID3 Tag jellemzőket, kézzel választhatóak ki azok a fejezetek, esetleg zenei tartalmak amik fontosak. Természetesen ez csak akkor lehetséges ha több fájl is felfedezhető az adathordozón.

Választható rippelési minőség

Az 1X-Ripper meghatározhatóvá teszi a minőséget, ekkor manuálisan választható ki a bitráta, illetve hogy monó, vagy sztereó jellemzőkkel készüljön el a végeredmény.

Támogatja a legnépszerűbb fájl betallózási módszert, fogd és vidd eljárással lehet a kívánt tartalmakat igény szerint mozgatni. Funkcionálisan az ingyenes rippelő programok között az egyik legjobb míg a fizetős szoftvereknél az átlag mezőnybe sorolható. Az 1X-Ripper ezen a linken található. Angol nyelvű.

1X-Ripper – Rippelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rippelésre, konvertálásra, ID3 Tag tartalmak szerkesztésére használd az 1X-Ripper nevű alkalmazást
Szerző
Leírás
1X-Ripper - Audió rippelő konvertáló funkcióval.

Kapcsolódó szoftverek