Any eBook Converter 1.2.1

Az Any eBook Converter egy különleges konvertáló eszköz, amivel Ebook fájlokat hozhatsz létre rengeteg ma elterjedt dokumentum fájl formátumból. Többek között támogatott az Adobe, Nook, Kindle, eReader kiterjesztések is. Az irodai alkalmazás egyszerre több tartalmat is tud dekódolni egy feladaton belül. Néhány egyszerűbb szerkesztési feladathoz.

Az Ebook fájlformátum széles körű felhasználhatóságából adódóan egyre népszerűbb. Ha esetleg a munkád, vagy egy adott feladat okán létre szeretnél hozni ilyen jelegű tartalmakat, már rendelkezel egy dokumentum fájllal, erre itt az Any eBook Converter, ami nem más mint egy konvertáló szoftver.

Az Any eBook Converter letöltése után azt csak telepítsd, majd azt azonnal használhatod, betallózható vagy betallózhatóak azok a fájlok, amiket konvertálnál. Tehát egyszerre több fájlt is dekódolhatsz. Kötegelt feladat támogatással. A szoftvernek köszönhetően az ilyen jellegű feladatok elvégzése sokkal kevesebb időt igényel.

Konvertálás Ebook formátumra: Any eBook Converter

Ha egy teljes, több dokumentum fájlból álló gyűjteményt szeretnél átalakítani, az egyik legjobb megoldás. A szoftver kompatibilitási listájára kitérve támogatja a PDF, EPUB, MOBI, AZW, DOC, RTF, és még rengeteg olyan kiterjesztést ami a legnépszerűbb irodai alkalmazásokkal mentésre kerülnek.

A beállításoknál definiálható, hogy azt hová mentse el. Az Any eBook Converter egyszerűbb szerkesztési feladatokat is támogat, ilyen a tartalomhoz hozzáadott szerzői, metaadat információk módosítása, ezt természetesen csak akkor javasolt ha az nem szerzői jogvédelem alatt áll.

Ebook fájlok megtekintésére használhatod az IceCream Ebook Reader-t, a Calibre konvertáláshoz, tartalmak kereséséhez is felhasználható, RSS olvasóval is rendelkezik. Az utóbbi Magyar nyelven is használható.

Az Any eBook Converter nevű alkalmazás az egyszerűséget, illetve a garantált eredményeket tartja szem előtt, ami gyakorlatilag egy konvertáló program abból a célból, hogy szinte bármilyen dokumentum fájlból létre tudj hozni Ebook formátumot.

Any eBook Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás

  Any eBook Converter

 • Ebook fájlok létrehozásához
 • kötegelt feladat támogatás
 • egyszerű használat modern kezelőfelület
 • rengeteg formátumot támogat mint dekódolandó tartalom
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.any-ebook-converter.com/ 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Any eBook Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
8254 HUF Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVS Document Converter 3.1.2.2472017-02-04 AVS Document Converter 3.1.2.247 (0)
  Az AVS Document Converter nevű alkalmazással szöveges dokumentumokat tudsz átalakítani számos népszerű elterjedt formátumba. Többek […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.1082021-12-02 Freemake Video Converter 4.1.13.108 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • ReaConverter Pro 7.6892021-12-01 ReaConverter Pro 7.689 (0)
  A ReaConverter Pro egy képek szerkesztésére alkalmas rengeteg speciális opciót magában rejtegető szoftver. Ez a képkezelő program […]
 • ReaConverter Lite 7.6892021-12-01 ReaConverter Lite 7.689 (0)
  A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.5.22021-11-25 EZ CD Audio Converter Free 9.5.2 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]